Shhrtnr Medipol Bahçelievler de doğum yapan arkadaşlar deneyimlerini aktarabilir mi? Odalar personeller vs
Melez4453 Ben şuan dr olarak Serhat bey e gidiyorum Perinatolog Daha doğum yapmadım 😊 Doktorunuz kim ve memnun musunuz
Shhrtnr @"Melez44 Melez4453 53″#p24192308 doktorum muhabbet hanım çok memnunum kendisinden 2 ay sonra inşallah doğumum var
Melez4453 Shhrtnr ilk hamileliğimde 2012 de kendisine bi kaç kere gitmiştim evet muhabbet hanım iyi bi dr
199319 Shhrtnr merhaba bu yazınıza denk geldim doğumunuz nasıl geçti hastane hakkında doktor hakkında bilgi verir misiniz ?
Shhrtnr 199319 merhaba yeni gördüm doğum yapmadıysaniz anlatayim ben çok memnun kaldım hem doktorum hem ebem hemde hastane personeli olarak 🌺 ben kontrol diye gittim 39+1 de geceden düzensiz adet sancısı gibi vardı ama geçti kontrol olarak gittiğimdeyse suyumun kalmadığını söyledi muhabbet hoca başka bir dr çağırıp onunda onayını aldıktan sonra suni sancı ile doğuma alındım herşey çok güzel ilerledi hiç kötü personele rastlamadım hepsi çok naifti muhabbet hanımda hep güzel güzel konuşarak ilerletti dogumumu kesinlikle 2. Gebeligimi de gözüm kapalı tercih ederim
Shhrtnr 199319 Asiye hanımı bilmiyorum ama hastaneden memnun kalicaginizdan eminim muane ücretleri ne olmuş ne kadar ödüyorsunuz?