Moco_44 Nurellaa33 Berbat. Bende orda yapmak istiyordum ama aciline gidiyorum hayvan gibi davranıyor. Yönlendirme bile doktordan beter. Mecbur özelde doğum yaptım. Çarşamba günü doğurdum. Ben memnun kalmadım ama kalanlarda çok
Elizansmom Yengem yaptı, arkadaşım yaptı, kız kardeşim 40 gün önce yaptı şimdi yengemle ben yapacağız inşallah nasipse 🥰 tanıdığımız bir çok kişi orada yaptı çünkü tertemiz odalar hep tek kişilik denk geldi hiç kötü bir şey duymadık yaşamadık
Ttugceeli Elizansmom bende orada düşünüyorum. Normal miydi sezeryan mı. Bi de hangi doktorlar yaptırdı
Elizansmom Ttugceeli yalnızca kızkardeşim ilk kez zorunlu sezeryan yaptırdı kemik yapısı normal için uygun değildi açılması 6cm den sonra olmuyordu onun dışında normal doğum bende normal düşünüyorum dr isimlerini bilmiyorum bir çoğu zamanla özele geçmiş çünkü yoklar
Ttugceeli Elizansmom evet çoğu özelde şuan. Benimkide sezeryan olucak o yüzden sordum. Kaç gün yatırdılar acaba hastanede
Zyynnp8 Ben ilk dogumu mu orda yapmıstım yaklasık 3 yıl once. Memnun kaldım hersey yolunda gitmişti. Nasipse bu dogumu mu da orda dusunuyorum. Yalnız randewu alamıyorum kaydım yok daha muayene de ozele gidiyorum bu yuzden
Ttugceeli Zyynnp8 1 sefer gittiğiniz zaman sonra yine aynı doktora gidebiliyorsunuz. Sabah erken gidince sıra veriyorlar