kuzeymomsss Soruyorumm 3490 gram doğdu. 30 haftaya kadar neredeyse hiç yoktu göbeğim 37ye kadar biraz çıktı. Eşimle o yüzden 1 tane hamilelik fotoğrafım yoktur😂 sanki küçük bir top koyulmuş gibiydi, kıyafetten belli olmuyordu 😂
Sonikiuc Soruyorumm benim de karnım var aslında ama insanlar 8 aylık olduğunu duyunca şaşırıyorlar hiç büyümemiş karnın diye ama büyük ben biliyorum sağa sola dönemiyorum bir de onların dediği gibi olsa Allah bilir nasıl olur 😅😅
Oznurozdemir Soruyorumm 37. Haftadayım çok mütevazi bi karnım var😂 yeni yeni daha anlaşılıyor gibi 7 aylık gibi duruyor
Liliumom Soruyorumm 33 haftalığım kim görse şaşırıyor ne kadar küçük göbeğin diye, iç karnım geniş çok şükür bebeğimin gelişimi gayet iyi. Çatlağım olmayacak diye seviniyorum ☺️
Ziynet4459 Soruyorumm 34+2 herkes 5-6 aylık zannediyor millet yürürken göbeğinden yeri göremez benim çocuğum varla yok arası😁
nonparisienne Soruyorumm 32′den sonra çıktı karnım o zamana kadar anlaşılmıyordu doğru düzgün, 37 olucaz artık ve anlaşılıyor
ikizannesi17 Doğuma 11 günüm kaldı hala dışarda hamile olduğumu anlayamazlar 😅 hamilelik nasıl gidiyor doğum ne zaman falan diye sorduklarında 12 13 gün var falan dediğimde herkez şok oluyo 😅
cansualisa Soruyorumm 21+5 hala hamile zanneden yok😀😀😀2. Gebeliğim birde kullanamıyorum su hamileliği
minikerdeminannesi Ben de 6 aylık hamileyim,sanki hafif göbekli biri gibiyim bebeğin gelişimi de ileride anlamadım
HavvaSonmez03 Soruyorumm kuzenim hamile doğuma 1 ayı kaldı şuan karnı benimle aynı 24+5 olduk biz karnım hafif çıkıyo bazı bebekler anne karnının içine doğru büyürmüş bende yeni öğrendim 😇
Soruyorumm HavvaSonmez03 benimki de öyle ama ama uktrasonda hep eli ayagı toplu duruyo ölçüm ve görüntü almak cok zor oluyo bence sebebi bu yüzden