Senle1 minikprensesss bı haftalıkken çay kaşığından bile az bsey bı damla kadar veriodum yazın doğdu ağzı çok kuruodu beslemeden sonra
ardenmoms Senle1 bir araştırın isterseniz 5 6 aydan önce önerilmiyor . emziriyorsanız zaten sütün %80’i su. Mama veriyorsanız mamayı da suyla yapıyorsunuz yazla kışla alakası yok Resmen anne karnından çıkar çıkmaz çocuğa su vermişsiniz 🫢
denizarenmom anne sutu veriyorsaniz doktorlar gerek yok diyor ama mama kullanirsaniz verebilirsiniz diyorlar diye biliyorum
Altntp ardenmoms bende bir ay olmadan verdım doktorunada sordum hatta sıkıntı olurmu dıye çay kaşığıyla verebılırsınız sorun olmaz dedi
ardenmoms Altntp Bu doktorları da anlamadım ben benim doktorum da beş ay öncesi verme dedi Çoğu doktor tavsiye etmiyor bilemedim
Altntp ardenmoms ama bazı çocuklar aşırı sıcaklarda sussuzluktan hastelık olmuş ben bunu duyunca vermeye başladım doktorada sordum hatta verebılırsın dedi
ardenmoms Altntp bende baya araştırdım bunu çoğu kişi ek Gıdaya başlayınca verdi yine de yeni doğan bebek için çok erken