Bella_63 doğum yapana kadar bende memnundum malesef. Suyum geldi birden dr ulaşamadık hiç bir şekilde 4 gibi hastanede oldum 6 oldu dr anca ulaşıldı ameliyata alındım ki ben normal istiyordum. Neyse o kısım karışık girmeyeceğim. Asla ama asla bir rahatlatma olmadı beni korkudan geberdim dr u ameliyathanede saniye gordum bayıltilar asla hiçbir açıklama vs olmadı dr gelmedi yanimdakilere bilgi vermedi agridan geberdim hemşireler desen hicbise yapmadı ilk çocuğum insan emzirmeye gösterir bebek için eğitimler verilir diye biliyorum hiçbiri olmadı geldi serum bakti gitti sadece. Onun dışında tek şeyleri yemek. Asla memnun kalmadım çocuğun ayak izi adam akıllı alınmamış kan gurubu belli değil ucret verip öğrendik acillik olduk çocuk doktoru yeşim diye biriydi asla ilgi yok msj attım acile git dedi sonra kanda dusukluk çıktı acil hiç bise yapmadi doktora ulaşamıyoruz dedi bağırdım hiç dr yokmu daha çocuk dedim ilgilenmezler dediler cikarttim asla geri dönmedi dr bu arada msjlari gormus yazmadi çıkartıp hemotoloji takibi basladi medikal parkta suan hala takipteyiz. Doğum doktoruna gelince dikiş kontrol falan hiç olmadı dikisimden intihap akti aradılar gel falan demedi normal demis. D vitamini içmem lazımmış 6 Ay boyunca vermedi liv seher hanıma gittim anlattım sok oldu adet olamadım diye gitmistim artik ne olursa olsun ondayim çok memnunum o bakti dikislerime vitaminlerjmi falan verdi. Belki unuttuğum şeylerde vardır çok uzun oldu asla adım atmıyorum medicanaya.