Ask_beybi1 39 +0 bu gün doktora gittim idrar enfeksiyonum olduğu çıkmış bidaha istediler 4 gün sonra gelin dediler bu durum da olan varmı varsa ne yaptı ve hangi ilaç kullanıldı söyleye bilir mi 😔
Amineberra Ask_beybi1 fitil verdiler hap verdiler toz verdiler hiç bir işe yaramadı hepsi 1 hafta düzeldi tekrar başladı
nazks Ask_beybi1 sabah bende de aynı sorun oldu gyno-travogen diye bir ilaç yazdı doktor fitil şeklinde zararsızmış zor bulunuyor dedi depodan gelmesini bekledim bir gün doktorunuza bir danışın🥰
Hulus Ask_beybi1 gebeligimin başından beri her ay idrar yolu enfeksiyonum var her idrarda cikiyor bu gebelikte cok sıradan ve normal bir olay. Fitille yada şase bir antibiyotikle tedavisi yapılıyor.
prens_annesii İlk gebeliğimde vardı geçmedi maalesef şimdi ikinciye hamileyim halâ devam ediyor ilaç milaç bende işe yaramıyor .. İlişkiye girerken içe boşalmak yasak dedi doktorum öyle yapıyoruz zaten üç dört haftada bir anca birlikte oluyoruz🙄
Ask_beybi1 prens_annesii bilmiyorum ne yapcamı evlenmeden öncede dendi ilaç verildi kullandım bidaha gecti sanıp gitmedim şimdi tekrar yine başa döndük gibi
Amineberra Ask_beybi1 amin Amin İnşaAllah doğum esnasında olmasında başka birsey istemiyorum sizde İnşaAllah sıfaniza kavuşursuniz
Hulus Ask_beybi1 valla diyorum ya 9. Aya girecegim şuana kadar her kontrolumde enfeksiyon çıktı doktor herhangi bir sorun görmedi bebekte fitille yada dedigim tek kullanımlık antibiyotikle direk düşürdüler değerimi ama hep tekrarladı .