nurucararslan Arkadaşlar hepinize merhaba .. Göğüs ucum yok denecek küçük , ne yapsam çıkmıyor. Bu durumu yaşayan var mı aranızda neler yaptınız acaba
ozgeya nurucararslan benim de öyleydi malesef,süt sağma makinesiyle ucunu çıkarıp,bebeğime öyle vere vere ucu çıktı
ozgesel1seyler nurucararslan philips avent’in 15mm olan bir aparati var. 39.90 gibi bir fiyati var. Yorumlarinda hayat kurtarici oldugundan bahsetmisler. Ayni zamanda gogus yaralarinida engelliyormus.
nesildidemtopuz benimde oyle :( gögus ucu cıkartmak ıcın bır aparat var ondan alıcam ıns ıse yarar oglumun dogumundan sonra cektıgım acıyı yasamak ıstemıyorum :(( bır kez daha
nurucararslan nesildidemtopuz ya sinir oluyorum bu duruma göğsüm kocaman üstelik bu durumdan rahatsız oluyorum birde üzerine bu durum olunca ne yapacağımı şaşırdım
nurucararslan ozgeya süt sağma Makinesi işe yarıyor mu cidden , ben şimdilik duşta sürekli uğraşıyorum sıcak su falan ama yok fayda etmiyor
ozgeya nurucararslan bende lansinoh’un makinası var çok işime yaradı göğüs uçlarım için.çünkü sağdıkça uçları çıkarıyor bebek tutabiliyor.emdikçe de iyice çıkıyor