Bebisinizz Samsun’da oturan anneler Detaylı ultrason’u hangi hastanede yaptıracaksınız/ ya da yaptırdınız? Birde fiyatları yazarsanız sevinirim 🥰 ben büyük Anadolu hastanesi Abdullah Kurhan’a gideyim diyorum ama eğer önerdiğiniz doktor varsa önerilere açığım🐣❤️
Dedimolabilir Bebisinizz ben omüde yaptiricam kizimda yaptirmistim cihaz yeni gelmisti simdi parali ama fiyatini ogrenip oraya gidicem fakulteden baska bilmem allah digerlerine dusurmesin.
Oznur663 Ben de fakülte de yaptırdım 250 TL ye çok ayrıntılı bakmadı 5 dakika sürdü ama diğer yerler çok pahalı fiyat verdiler
dgnadl Bebisinizz bugün ikili taramayı kadın doğum hastanesinde yaptırdım cihazları çok iyi değil sanırım ama bi bakın derim doktorlar iyi çünkü Erol yazar benim gittiğim doktor 🌸
Beyzanurekici dgnadl ilk bebeğimin cinsiyetini ilk o doktor 13. Haftada söylemişti kimisi beğenmiyor ama iyi doktor bana 2 li tarama testini biz yapmıyoruz demişti o zamanlar detaylı yapıyorlar mı şimdi orda
Hayattumutt Bebisinizz sanırım en iyisi Uğur Turhan önümüzdeki hafta gideceğim 15. Haftada gitmiştim şimdi 23. Haftada yine gideceğim,ilki yaklaşık 40 dakika falan sürdü,ayrıntılı bakıyor,açıklıyor ve en önemlisi kafandaki soru işaretlerini gideriyor
Bebisinizz Hayattumutt evet benim doktorum da onu önerdi fakat 1200₺ fiyat istedi çok fazla geldi bana ☹️
Sinem57 Bebisinizz canım Bn 2 ay önce medicalparkta yaptırdım 400 liraya bayağı iyiydi doktor ama adını hatırlamıyorum k.bakma erkek doktordu ama şuan ne kadar olmuştur bilemem
Bebisinizz Sinem57 büyük Anadolu hastanesini aradım ama bilgi veremiyoruz dedi ya en fazla 700 olmuştur sanırım :/
Hayattumutt Bebisinizz ne yazık ki öyle ama bir yada iki defa gitmek gerekiyor,herhangibirşey atlansın istemiyorum,düşük riskim var,kanama vs …
Sinem57 Bebisinizz aynn canım bnd 30 haftaligim doğum için hastane doktor ayarlayamadim bnd açtım yazı cevap veren olmadı daha Allah yardım etsin hepimize
Beyzanurekici Bebisinizz ben geçen sene bafrada medibafra hastanesinde radyoloji uzmanına yaptırdım 350 TL ye şuan tekrar hamileyim kasım ayında giricem fiyat sordum 750 TL dediler birde uzman bi perinatolog var Uğur Turhan herkes ondan çok memnunmuş ama fiyat olarak bin TL yi geçer sanırım Samsun fakültede yapıyorlarmış ama ondada randevu yok bende kara kara nasıl yapacağımı düşünüyorum
Bebisinizz Beyzanurekici uğur turhana sordum konuştum canım 1200₺ fiyat verdi bana pahalı geldi açıkçası öteki hastaneler 700₺ ye yapıyor yarı fiyatı neredeyse..