Cananpmk Rkye41 bende 32 haftalık hamileyim dün akşam doktora gittiğimde kilosu 1839gr karın çevresinin 2 hafta geriden geldiğini söyledi perinatolojine yönlendirdi bu hafta gidicem bakalım ne olacak
Deletedmom_8 Rkye41 detaylı gibi bişeyi neden ihmal ettiniz ki ? Belki girseniz o zaman fark edilip müdahale edilebilirdi. 5-6 hafta birden aniden geride çıkması çok tuhaf.
Rkye41 Deletedmom_8 randevu bulamadım cnm keyfe degil yani özelede gitmeye gücümz yetmedi herkesin durumu bir olmuyo
Deletedmom_8 Rkye41 öyle tabi. Ama sonuçta söz konusu bebeklerimizin sağlığı. Hepimiz imkan var diye gitmiyoruz. Bişeylerden kısıp yapıyoruz. İnşallah bir sıkıntı olmaz sağlıkla kucaklarsınız ne diyim.
asslii Benim de bebek kilo almıyor 10 gün sonra tekrar gel denildi 31.hafta da 1600 iken 33 sonunda 1700 çıktı yememe içmeme de dikkat ediyorum sizinkinin sebebi neymiş peki neden gelişimi durdu bebeğinizin durumu nasıl
Rkye41 asslii sga bebek demişlerdi haftasına göre kücük bebek icerde gelismiyor büyümüyor işte neyaparsan yap dediler bide kalp atısları düşünce aldılar hemen. Bebek küvezde suanlık iyi bakalım neolucak