ZubeydeOmer Kızlar nişanım sabah 7:30 da geldi sonra duş aldım 11:30 da bir daha geldi sonra 16:30 da bir daha geldi ama sancı vs hiçbişey yok benzer bir durumu yaşayan var mı
Nurcanyks ZubeydeOmer bence bi hastaneye gidin illa sanciniz olacak diye bir şey yok belki çoktan doğum başlamıştır vakit kaybetmeden. Hastaneye gidin bence bu arada kaç haftalık hamilesinuz
132025 ZubeydeOmer nasıl bişeydi nişan 32+5 haftalığım biraz önce değişik bi akıntı geldi nişan mı değilmi bilmiyorum korktum açıkcası
ZubeydeOmer ZubeydeOmer bu arada sabah 3:00 itibariyle sancılarımız başladı ve şuan 10 dk da bir geliyor 5 e düşünce hastaneye gideceğim. Adet sancısının bir tık üstü şuan. Duş çok iyi geliyor.
Lilya_pn Kac haftalıksınız ? benimde gece 3 te geldi? hafif regli agrisi gibi devam ediyor. Su an kahverengi olarak akinti devam ediyor. 3 saat pembe kan gibi akti .
ZubeydeOmer Nurcanyks 38+5 teyim hastaneye yarın gideceğim şuan ebemle yazışarak ilerliyoruz sorun yok sancılarını bekle dedi
Berosert Benim nişanım adet gibi 3 gün boyunca düzenli olarak geldi hem ağrı oldu hemde akıntı olarak. 3 gün sonrada sancılarım geldi ama hiç açılmam olmadığı için sezeryanla doğum yaptım
ZubeydeOmer 132025 kahverengi pembe bayağı sümüksü uzayan bir akıntı direk anlıyorsun nişan olduğunu. Seninki beyaz ya da krem rengiyse endişelenme normal akıntıdır o