Minaaa Minnakkkk banada herkes öyle diyo tuhaf ki bende öyle hissediyorum doktorlar hep kız diyor ama ben bütürlü kız gibi hissedemiyorum istemediğimden değil benim canım o bi kızım daha var ona bacı gelecek diye çok çok sevindim ama işte ben bi türlü kız hissedemiyorum🤷🏼♀️
Minnakkkk Minaaa bende başlarda hep erkek hıssedıyorudum hatta doktora degısır mı dıyordum doktor yooo bıldıgın kız işte bu dedı her defasında 😀😀 benım ılk bebegım o yüzden kız erkek farketmez saglıklı olsun da 😍
Minaaa Seyma18 Rabbim gönlüne göre versin canımm önce sağlıklı sıhhatli olsunlar tabi en önemlisi o☺️
Minaaa Calasun banada hep kız dediler ama ben erkek hissediyorum senin gibi rüyalarımda falan gördüm kaç defa şimdi arkadaşım da böyle olunca içime bi kurt düştü😆 sağlıklı sıhhatli olsun da önemli olan o Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşaallah
Prenseskuzum Minaaa ay hayirrrrr en buyuk korkum 🤣 kiz erkek fark etmez kuzum o benim 😍 ama herseyi pembe aldik isim fln hersey tamam. Afedersiniz bi anda pipi gormek bizi şok eder 🤣
Minaaa Bskrt nezaman oldu canm bu dediğin ya bu teknoloji ile bu ultrasonlar ile nasıl şaşırıyolar anlamıyorum
Minaaa tugbaninmucizesi yaaa nekadar çok varmış böyle olan nezaman oldu bu yakın seneler içindemi bu dediğin nasibinde ne varsa o doğuyor demekki canm bilemedim yaniii🤷🏼♀️☺️
Minaaa EmineBurcuTfekiSar Aminn canımmm aynen öyle Bende 37 haftalık hamileyim hiçbirzaman kız gibi hissedemedim ilk bebeğimde hamile olduğumu öğrendiğim gün kızım olacak dedim ve kızım oldu ama şimdi bu bebeğimi bitürlü kız hissedemiyorum neden bilmiyorummmm🤷🏼♀️Bizde böyle sürpriz yaparım ki acaba bebişimiz Sağlıklı sıhhatli doğsun yavrularımız inşaallah❤️
EmineBurcuTfekiSar Minaaa amin canım inşallah sağlıklı olsunlarda herşeyden önemlisi o. Senin Doğum yakınmış Doğum yaptıktan sonra cinsiyetini yazarsın bakalım hissiyatlar etkiliyor mu ☺️
Aysenurtsr Hala demek ki oluyor boyle seyler 😆 en son 20 sene once kuzenime erkek demislerdi kiz dogdu. Ben 2 ay once dogum yaptim, olmaz ama belki bi ihtimal diye cocuk dogunca kucagima verirken erkekmiymis diye baktim 😂 olmaz ya yine de demistim ama demek oluyormus bu zamandada:))
Minaaa Cansu10 ayyy ne çok varmış böyle olan bizde de olurmu ki acaba bi kızım var şimdi yine kız diyo doktorlar ama ben hep erkek hissediyorum hayırlısı tabi☺️
Swraksya Ay bana da herkes işte senin kızın olacak kıza benziyor bence falan dediler bende başından beri kız hissediyordum bitek abim senin oğlun olcak dedi.. 18.haftada doktor 100 de 100 erkek dedi detaylı ya da girdim Bi ihtimal kız mı diye o da erkek dedi artık kabullendim oğluşumu erkek kıyafetleri falan aldım kız çıkarsa küçük Bi şok geçiririm heralde 😂😂🙈
Minaaa Busrasahin7714 canım yaaa Rabbim gönlüne göre versin inşaallah benimde bi kızım var şimdi yine kız diyor doktorlar Rabbim hayırlısını versin sağlıklı sıhhatli olsun en önemlisi o tabi ama ben erkek hissediyorum bakalım bizimki de böyle bi sürpriz yapacakmı bize😁
Minaaa Yesimalmila kaç haftalık hamilesin canm bende hep erkek hissediyorum ilk bebeğimde hep kız hissettim ve kızım oldu ama bunda başından beri erkek hissediyorum niyeyse🤷🏼♀️☺️
Yesimalmila Minaaa 36 olduk doktorlar hep kız dedi nedense kız hissediyorum 😊 cinsiyet belli olmadan herkes anne hisseder diyordu
Minaaa Selcannnn ne büyük süpriz ya benimde bi kızım var buda doğunca erkek olur belki🤷🏼♀️☺️ Bukadar yorumdan sonra olurmu ki acaba diye düşünmeye başladım valla😆