Senem_11 eylulicten ıyı beri canım ya oyle Bı durumda ozaman acile gıdecegım once oranın acılıne bende merak ettim gelmezse falan diye ilk gebelıgım ve cok endıse ediyorum 😊
eylulicten Senem_11 doktorunla kontrole gittiginde konus hocam ani bi durumda napmam gerekiyor siz gece de olsa geliyormusunuz diye sor o doktora dogum yaptiracaksan o seni yönlendirecek zaten
Aksakal1907 @Cnsyss benimde 30+2 ve 24 Kasım gözüküyor neden erken gelir diye düşünüyorsunuz merak ettim ☺️
Nurandson Ultrasona göre 21 Kasım akrep, son adet tarihine göre 27 Kasım yay. Bakalım hangisi olucak 😅
Defne_momm eylulicten yok inanın haftasına göre normal olan o zaten ama benim kız tombul olcak sanırım çok meyve ve süt ürünleri tükettim ondan oldu sanırım bilmiyorum 🤤
eylulicten Defne_momm diyetisyenle ilerliyorum muhtemelen ondan boyle ama renkli ultrasonda resmen yanak kiz olarak cikmis 😂
yenianneadayi_ Merhaba benimde kasım 20 olarak görünüyor son. Bir aksilik çıkmazda akrep olursa çok sevinicem çünkü 2 buçuk ay önce annemi çok aniden kaybettim ve o da 15 kasım doğumlu akrep burcuydu o yüzden çok istiyorum onun gibi olsun 🥹
eylulicten yenianneadayi_ basiniz sagolsun 🥺 allahim kalbinizdekini hakkinizda hayirli etsin insallah dediginiz gibi olur 😊🙏