minikmucizemm38 Merhaba kızlar 14 haftalık hamileyim henüz karnım çıkmadı normaldede zaten aşırı zayıfım 48le hamile kaldım bulantının yoğun olduğu zaman 2 kilo verdim hala hiç almadım karnımda belli değil
Celins_ minikmucizemm38 ilkinde benim 18den sonra çıkmaya başlamıştı. Şimdi ikincide 15 haftalığım dışarıdan belli oluyor.. ikinciler daha çabuk çıkıyormuş ilkler daha geç oluyor daha erken merak etmeyin😊
1Gunes minikmucizemm38 14 haftalık hamileyim 68 le hamile kaldım karnım 6 aylık gibi oldu üstelik Çatlaklarım oluştu iç karniniz geniş olduğu için henüz çıkmamış olabilir ama
Ziynet4459 minikmucizemm38 bende 48 le hamile kaldım 28. Haftada çıktı şu an 34 haftalık hamileyim gören 6 aylık zannediyor hiç karnım yok resmen
Eldgrn minikmucizemm38 17+3 dışarıdan pek belli değil ama aynadan ben kendim kontrol ediyorum açıp öyle anlaşılıyor zaten 2 haftada bir fotoğraf çekiyorum fark için anlaşılıyor
pinarsabrii minikmucizemm38 13 haftalıkken yavaş yavaş çıkmaya başladı canım, şuan 17+2 yiz kıyafetlerdende belli olmaya başladı artık. 69 ile hamile kaldım, 72.5 kiloyum şuan
Limonzeytin minikmucizemm38 19 da başlamştı çıkmaya hafiften bu vucuda göre değşr herkesn farklı olur ben balık etli biriyim doğuma kadar abartılı aşırı göbeğm yoktu mesela iç karnım varmş çnkü.
babybmom20 minikmucizemm38 kız ben 43le kaldım sen yine iyi kalmışsın bu gün tartıldım aç karnına 18 hafta 49 olmuşum ama üzerimdeki kıyafetleri filan saymıyım hadi 48 de 5 kilo almışım ki dördüncü aya kadar hiçbirşey yiyemedim bir anda çıktı sende öyle olursun
minikmucizemm38 Ya ben ilaç kullanmadığım günler hala Bulantıdan ağzıma bişey alamaıyorum ama bikaç haftadır dahada azaldı inşallah bından sonra yiyebilirim ve kilo alırım babybmom20
Sanal_koala00 minikmucizemm38 16+5 günlüğüz çıplakken çok belli ama dışarıdaki giydiğim kıyafetlerimle belli olmuyor daha , 50 kg ile hamile kaldım 51 kg yum şuan 😌
gunesligun Sanal_koala00 bak ne güzel kadınmışsın incecik. Şu profil resminden sebep okuyamıyrm yorumlarını🥴
babybmom20 minikmucizemm38 ben hayatımda hiç kilolu olmadım ve günde rahat 2 3 kez büyük tuvalete çıkarım çok afedersin o yüzden metabolizman hızlı bilmem ne diye doktorlar hep söylüyordu bir süre sonra zayıflığı kabullendim dedim böyle geldin böyle gidicen boşver ben bile aldıysam eminim alırsın bende hiç beklemiyordum tartıya bi çıktım şok oldum ilaç benim bağırsaklarımı bozduğu için onu bile içememiştim bulantı ilacını
Tubatgn minikmucizemm38 66 ile hamile kaldım, 58e kadar düştüm. Bugün tartıldımm 60 kilo olmuşum 17+3 haftalık hamileyim ve karnım baya belli oluyor 🤗
Halimbey minikmucizemm38 ilk gebeliğimde 48 ile kaldım 4.ay belli oluyordu az biraz. Şimdi ise 46 ile kaldım 12 haftalığım ama 4 aylık gibi karnım çıktı kilo almamışım ama daha