elmaserkc21_ Haftada hıçkırık sizde durumlar nasıl benim minnakım durmadan hickiriyor çok hoşuma gidiyor
minismom elmaserkc21_ bende 21 haftalıgım arada bi pıt pıt yapıo ama hıckırıkmı dokunuomu bilemedim 😊
Yasolinnn Ya tekmeden nasıl ayırt ediyorsunuz hıçkırığı👼🏻 Ben hiç anlayamıyorum, hatta bazen bebek mi bağırsak hareketlenmemmi onu bile anlayamıyorum😂
Melismelo Yasolinnn 30. Haftama kadar hisetmiyodum yada ayırt edemiyodum ama gercek hıckırıkda gercekten ayırt edebiliyorsun cünki karnımdan bile tık tık kalp atışı gibi gözüküyo hissiyatı minik tekmeler gibi 3-4dk düzenli oluyor ve hep aynı yerde oluyor
Annesininportakali53 Yasolinnn ritmik hareketlerle normal insan nasıl hıçkırır onun gibi düşünün sadece kalp atisi gibi minik ve ritmik oluyor 🥰 tekme çok kuvvetli
pembefiyonk Yasolinnn çok ritmik oluyor ve benimki bayağı sürüyor çok tatlı genelde aynı yerde pıt pıt hıçkırdıkça başka yerler çarpıyor gibi oluyor farklı özleyeceğim bir his 😻
Nurr_22_22 Melismelo ay benimki de hıçkırıyor o zamn 17 haftayız geçen akşam belli bir noktada kalp atışı gibi hissettim 🥰🥰
ayse3452 elmaserkc21_ evet 38 haftalıgız gun ıcınde sureklı hıckırıyor gece daha cok oluyor cok guzel bır duygu💖💖💖
Senanur567 elmaserkc21_ 17 haftalığız kalp atışı gibi karnım pıt pıt atıyor ama hiç birşey hissetmiyorum bebisle mi ilgili yoksa nabız mi bilmiyorum
hulyaca elmaserkc21_ 30+1 iz evet sürekli hıçkırıyor 😍 ilk kızım da plesanta önde olduğu için hareketleri hep az hissettim. Bu sefer net hissediyorum. Çok güzel bir duyguymuş 🥲🫠
Annesininportakali53 elmaserkc21_ durmadan değil ama iki kez hissettim 😆 29 haftalığım bende diyorum bu ne böyle ritmik hareketler ilk kalp atisi vs. Sandım hıçkırık mış 🥰💙
fulyaablaoluyor elmaserkc21_ bu hickirik mevzusuna hic inanmiyordum nasil olur falan ya nasil anlasilir ki diyordum ama basima gelince pes artik dedim gercekten cok tatli bi durummuş ya 😂😂😂