Zehradgdrn Kızlar ilk çocuğum olduğu için bir bilgim yok yardımcı olur musunuz doğuma kadar tüm muayeneler tahlil ve testler artı doğum toplam 8 bin 500 profesör doktora sizce uygunmu yüksek mi rakam
Zehradgdrn Lenass8 aslinda doktor üniversitesi hastanesinde profesör kendi özel kliniğine gittim doğumu üniversitesi hastanesinde yapacakmiş
1yenianne Zehradgdrn cok değil bence hersey dahil.. hemen hemen her yer oyle artık ortalık cok pahalı
nnnaaz Hem hastaneye hemde doktorların rutbesine göre değişiyor fiyatlar. Benim doktor bormal istanbul kartalda 6.500₺ normal doğum
Deletedmom_11 Zehradgdrn ah sen ne yaptın istanbulda tahlili vs içinde değil sadece doğum şimdilik 11.000 dendi düşün artık 😣Bence harika bir fiyat 👌🏻👌🏻
kedilianne_ Zeytinburnu Avrasya’da normal doğum 8000 Sezeryan 9000di 1 ay önce zam gelip duruyo tabi. 🥹
Rbildis06 Zehradgdrn Ankara’da sadece doktor muayene ve testlerini 12 bine anlaştım. Doğumda anestezili sezeryan yaparsan 7 bine falan denk gelecek baktığım hastanede. Doktorumun tüm hastanelerle anlaşması varmış ben en yükseğini söyledim ☺️