Yisin Merhaba kızlar iki aydır ovulasyon testi yapıyorum ama çift çizgi çıkmadı fsh lh hormonum normal aranızda böyle olan var mı
Hulus Yisin yani 2 aydir adet gormuyorsunuz bunun için doktora gitmelisiniz muhakkak adet söktürücü yazacaktır size. Sonra adetinizin 2. Veya 3. Günü kan testi ile hormon değerlerinize bakar değerlendirir durumunuzu ihmal etmeyin bence.
Tupbebekyolculugum22 Yisin her ay yumurta olacak diye birşey yok tıbben bende öğrenince bi şok yaşamıştım ama sağlıklı bi kadın yılda 6 7 kez ya da daha fazla yumurtluyormuş yılın 12 ayı oluyor sanıyordum bende :))
Yisin Hulus doktora her ay gidiyorum gibi hormonlarım normal ve adet oluyorum ama içinde yumurta olmayabiliyormuş
Yisin Samo001 doktoruma sorayım folik asit üç aydır kullanıyorum her şeyi yaptım ama olmadı insan çok takılıyor her şeyi yapıp olmayınca
Htcnal Yisin Ben de gebelik planladigimda ovulasyon testi kullanmistim,ilk ay yumurtlama gormemistim,haliyle gebelik de olmadi.Ikinci denememde gordum ve gebelik gerceklesti.Her ay olmuyor galiba .
arirangg Yisin Bu normal bir durum canım. Her ay yumurtlama olmaz zaten. Bir dahaki ay olur inşallah. Bende de öyle oluyordu, birkaç ay üst üste yumurtlama göremiyordum
yasminnnnnnn Yisin aç karnına gidin pazar günü de çok şekerli şeyler tüketmeyin benim insülin direncim vardı ilaçla bile büyümüyor olmuyordu adetim oluyordu şeker ilacı ile düzeldi