dlrterzioglu Hanımlar merhaba, Doğuma yakın çekilen adet sancısına benzer hafif şiddetteki bek kasık bacak ağrılarına eskiler, annelerimiz gün ağrısı diyor bilen bilir… Sorum şu, bu ağrılar başladığından itibaren doğuma muhtemel ne kadar kalmış sayılır?
Sldkzy01 dlrterzioglu Valla benim de böyleydi çatı muayanesi de 1,2 cm açıklık.var dedi 38. Haftamda yaptı bunu suan 39.haftaya girdim hala bekliyorum dedğiniz gibi ara ara adet sancısı gibi oluyor pazartesi kontrol var belki o zmana alır diyorum açılma oldukca o sancılar olur diyorlar
eslemesila dlrterzioglu gün sancısı değil bence adı ya. Çünkü ben doğuma 3 ay kala her gün her gece çektim bi önceki hamileligimde ama bunda 1 ayım kaldı sancim hiç olmuyor
dlrterzioglu Sldkzy01 Benimde pazartesi kontrolüm var bakalım açıklık sancı vs ne çıkacak … Allah yardımcımız olsun 🤲🏻🌼
dlrterzioglu eslemesila Tıp dilinde bricxton hils kasılmaları yani yalancı doğum sancıları 😂 Ama kocakarı dilinde gün ağrısı 😊 Doğuma yakın oluyormuş ama ne kadar yakınken oluyor onu bilemiyorum bilende cevap vermiyor sağolsun 🤦🏻♀️😂