incitanesi_ Kızlar adetim bittikten bir hafta sonra test yapmaya başladım sanırım yumurtlama gününü kaçırdım. 2. Çizgi silik çıkınca yumurtlama yok mu demek oluyor bunu da bilmiyorum bakar mısınız sırasıyla 14-15-16 Eylül testlerini atıyorum aşağıda 👇
Aag06 incitanesi_ gecmistr olabilir gecmemiste olabilir 14.gun olayi herkeste tutmuyor Benimki regl bitimi 5.gunu oluyor cunku
arirangg incitanesi_ Şu an fotoğraf yok ama 1 hafta sonra başladığın için kaçırmış olabilirsin ya da henüz yumurtlama günün gelmemiş olabilir. Yumurtlama gününde T çizgisi C çizgisi kadar ya da c çizgisinden daha koyu olur
nazli_ozcan09 incitanesi_ benim de ilk çizgim kırmızı idi 2. Silikti o hamileliğin erken belirtisi den dolayı oluyor yani daha çok küçük yeni olduğu için öyle çıktı benim de
incitanesi_ arirangg oooo benimkinin alakası yok yani her halükarda 2. Çizgi çıkıyor ama koyuluga göre mi belirleniyor
arirangg incitanesi_ Evet, 2. Çizgi her zaman vardır. Önemli olan T çigizisinin C kadar koyu olması. Size bir soru sorayım. Adetiniz bitti, 1 hafta test yapmadınız. O bir haftada yumurta akına benzeyen, kıvamlı, akışkan bir akıntı fark ettiniz mi
tuba-berfin Canım her ay aynı gün olmuyor erken de olabiliyor geç de benim mesela adetten 20 gün soneq olmustu ama ben teste adet bittikten hemen sonraki gün başlıyordum
incitanesi_ tuba-berfin tamam canim az daha devam edelim bakalım ama bence geçti akıntı olmuştu geçen hafta sanki
incitanesi_ arirangg o zaman ettim evet, sanırım kaçırmışım demi. Ben de 2. Çizgi çıkınca ama bugünmüş diyip duruyorum 😅
KurkmantoluMadonnaa Hepside ilk idrarla mı canım? Bende 14-15-16 test yaptım benimki gittikçe koyulaşıyo. Adet bitimi 8/09 Daha yumurtlama gerçekleşmedi yani bende. Mfk kullanıyorum heralde ondan gecikti.. normalde şimdiye olması lazımdı. Akıntılarını takip ettin mi?
incitanesi_ KurkmantoluMadonnaa benim de adetim aynı seninki gibi bitti kuzum. Yok ilk idrarla yapmayın diyordu. Öğlen yapıyorum her gün aynı saatte. Bana koyuladmiyor gibi geliyor. Akıntı oldu geçti sanırım canım. Ben bebeğe bu jafta tam karar verdim azcık geç kalmışım sanki 😬
arirangg incitanesi_ Eğer o dediğim yumurta beyazına benzeyen akıntı geldiyse o yumurtlama akıntısı. Muhtemelen kaçırdınız. O yüzden bu testlere adet bittiği gün başlayın. Ama her ihtimale karşı test yapmaya devam edebilirsiniz. Bu arada her ay yumurtlama olmuyor. Bunu da göz ardı etmeyin.🌺
tuba-berfin incitanesi_ ben de mesela hamile kaldığım ay 20.gününde bıraktım bu ay görmicem dedim bıraktıktan sonra görüp hamile kalmışım 😂
incitanesi_ tuba-berfin aklımız erken gelmiş ne deyim 😁😁 ne kadarlık ilk bebeğin canım normal mi doğurmuştur sezaryen mi
incitanesi_ arirangg aa bu sonda bahsettiğini bilmiyordum yalnız bir miktar şaşırdım şu an 🤭 tamam canim çok teşekkür ederim