Bebegim_gulay Bende irfan bey e geçtim geçen ay , 9000tl fiyat sabitlenmesi yaptık içinde kuaför hizmeti fotoğraf çekimi 1 aylık bebek kontrolleri oda süslemesi var , evet sezeryanla alırız dedi zaten bende onu istiyorum artık
Su4835 Bebegim_gulay hastane hizmeti ve doktordan memnun musunuz? açıkçası 7.ayım ama riskli bir karar alıp ben de değişiklik yapmayı düşünüyorum
Bebegim_gulay Su4835 1 defa gittim 2. Si salı günü olarak kontrolumun, 33. Haftaya girmiş olacam. Bence içinize sinmeyen yerde durmayın ben öyle yaptım memnunum , ha burası olmasaydı bile elbet bir yer bulunurdu
Mlsblnsy Seda35 bende selin hanıma gidiyorum çok iyi bir doktor özel fiyatları bu kadar uçmuşken bence hiç gerek yok gerçekten selin hanım çok ilgili çok tatlı ve ciglinin doğumunu gerçekten çok öneren memnun kalan var odaları da tek kişlik aynı özel hastane gibi
Buseka Mlsblnsy gittiğiniz doktor iyi oluyo ama acilde denk gelen doktorlar geçen ay kanamayla gittim düşük tehlikesiyle doğumhane acilinin pisliğimi desemm kapıdaki görevli kadının koridoru inletcek kadar sakız çiğnemesimi gelen doktor ultrasondan sonra bir peçete bile vermedi ya uzaktaydı kalktım üstüm başım battı bir günlük yatış yaptı hemşiler suratsız buraya değil oraya dşye diye kanamamla yarım saat ordan oraya gezdim banamı denk geldi bilmiyorum ama bende devlette yaparım doğumu diyodum şuan korkuyorum gitmeye 😔
Mlsblnsy Buseka Acil de kim varsa ona denk gelmek evet kötü gerçekten acil zaten komple de kötü de bilemiyorum yani tabi ki ne olursa olsun devlet özel hastane kadar karşılamıyor beklentiyi ne çıkacağını bilemiyor insan bi doktor yüzüne bakmazken bi doktor elinden tutarak kaldırabiliyor yattığın yerden tamamen şans işi sezeryan olsa kendi takipte olduğun doktorun giriyor tabi ki ama normalde maalesef bende ilk kızımı özelde yapmıştım şuan çok korkularım var eminim devlet o zamanki imkanları bana sunmayacak beklentimi hep en düşüğe hazirliyorum ama 10 bin 15binden aşağı da doğum yok kontrolleri testleri desen ayrı para
Adeka Gebeyim35 benim heran olabilir gibi 34+4 uz ama 38 gözüküyor kanalda girmiş nolucak hiç bilmiyorum 🤗