Reyhosunannisi Bende 13+5 de gittiğimde böyle gözüküyordu doktorum %70 erkek dedi 16+6 da %100 kız dedi %70 erkek dediği pozisyonun resmini atıyorum sizinki de benimkine benziyor hakkınızda hayırlısı olsun
KayraVeAnnesi_06 _rabia_151215 Olabilir ama net belli yani bacak arası ultrason resmî yanılacak birşey yok , erkek istiyormuşsunuz zaten hadi inşallah gönlününüzdeki gibi olsun Sağlıkla alın kucağınıza , benimde erkek bu arada 🫢🍯💙🐣
_rabia_151215 KayraVeAnnesi_06 ikimize de hayırlı olsun inşallahhh detaylıda tamamen öğreneceğim artık 😂
Reyhosunannisi _rabia_151215 evet çıkıntıyı görünce artık %100 erkek dedik ismini belirledik kıyafetler aldık oğlumuz diye seviyorduk eşimle sonraki kontrole gittik %100 kız dedi biz şok 😃
_rabia_151215 Reyhosunannisi valla bence sizin ki yine erkek ama ne diyeyim doktor daha iyisini bilir tabi 😂😂😂
Reyhosunannisi _rabia_151215 yok canım kesin kız bize 16. Haftada bakın dış dudakları demişti artık şüphem kalmadı şimdi ise kızımız diye seviyoruz babasıyla🤗🤩
E-m-2022 KayraVeAnnesi_06 Doktor bu ultrasonda bize dönük dedi göz çukurları falanda belli bağdaş da kurduğunu söyledi ama arkası dönük mü anlaşıldı sizde bilemedim
KayraVeAnnesi_06 somurtkankedi Canım pozisyonu tahmin yapacak kadar net değil ama kız gibi geldi bana 🙏🏻