_anne_kuzusuu00 Momandmom ilk doğduklarında üşüyorlarmış ama havalarda cok sıcak degil bence dursun canım giydirilir belki
Sevgiiss _anne_kuzusuu00 Altun iç giyim 2. Peronda. Eğer almaya gidersen arkadaşım almış de fiyatı çok derse 250ye almış dersin 😂
Prensesaysima Sevgiiss Bende 5 li takim aldim yanına battaniye koyucam bide iç zibin takımı aldım çok uyguna geldi. 10 lular gereksiz pahali
Nazendehanim Prensesaysima kumaşı nasıl bu takımın pamuklu mu kaygan bir yapısı mi var ,mağazada bu tarz gördüm de sitede de böyle midir diye tereddüt ettim
Sevgiiss Prensesaysima evet hepsi birbirinden güzel. Kız kıyafetlerine içim gidiyor. Oğlum olcağı için çoo mutluyum ama mağazaya girince gözüke kızların cici kıyafetleri çarpmıyo değil 😂😂😂
Prensesaysima Sevgiiss doğrudur canım kızlar için çeşitleri ekstra fazla tutuyorlar çiçekli böcekli kelebekli ne ararsan oluyor 😇
_anne_kuzusuu00 askokuskolar benimde gögsümün altına ayaklarını diriyor asagı egilemiyorum bide toplasiyor beyfendi bi yere can yakıyor
Nazendehanim Sevgiiss ben de böyle yapicam ,zıbın eklemeyi unutma canım doğumun kışa doğruysa içlik alt üst de ekleyebilirsin bunların içine giymelik
Nazendehanim Sevgiiss hastaneler soğuk olmuyor ama icliksiz direk alt giyerse usuyebilir yenidogan için , içlik de aklında olsun ihtiyaç olursa giyer hem kirlenirse de o kirlenir
zeynepikra_61 Sevgiiss çok da güzel olmuş zaten 10lu hastane çıkışın da da bunlar var ekstra sadece zıbın ve mendil falan var 🙋🏻♀️ isimliyi temiz temiz giydirirsin annesi 💙
Sevgiiss zeynepikra_61 teşekkür ederim zıbını çorabı ağız mendiline kadar takım yaptım kendim uyguna gelmiş oldu ☺️