girl_boy_annesi Sevgiiss bizim de böyle ben bide kalın bi battaniye koyacağım Aralık sonu Ocak başı olduğu için
Sevgiiss girl_boy_annesi çok güzelmiş benimde ekşm sonu nohut battaniyeden daha kalında mı götürcekseniz benimde var emin olamadım
girl_boy_annesi Sevgiiss evet canım Doğumhane çok soğuk oluyor kızımı Temmuz’da doğurduğum halde battaniyeye sarmışlardı üşümesin diye bunda Ocak olunca kalında götüreyim dedim
_anne_kuzusuu00 Sevgiiss aynen deniycez yanılcaz ögrenicez 1 ile 2 arasında cok kg farkı yokdu bizde 2 paket 2 numara aldık
Minnakelif Sevgiiss corapda koyun mutlaka. Elleri ve ayakları çok soğuk oluyor biz iki kat eldiven iki kat çorapla anca ısıtmistik
Sevgiiss Yagmurrr98 isimli yaptırdım ama ilk kir oluyo diyorlsr o paraya bir kaç kıyafet aldım ben battaniyeler aldım hepsine uyabilcek renkler
_anne_kuzusuu00 Sevgiiss isimli yaptırdın mı canım eger yaptırmadıysan uygun bi sayfa var ben ordan yaptırdım atabilirim sayfayı gayet güzel ilgilendiler yaptılar
Sevgiiss _anne_kuzusuu00 yaptırdım canım onu fotoğraf çekiminde kullanacağım için ilk hemşireye vermicem
_anne_kuzusuu00 Merveilay insallaj biraz beklerler benim akşamları agrım oluyor genelde karın agrısı flan baya insallah 38 görürüz diyoruz
_anne_kuzusuu00 Balim25 butikbebecik canım adı kıyafet baskıya verilmeden önce atıyorlar foto hazırlanınca atıyorlar foto 140 TL yaptırdım ben kargo dahil
_anne_kuzusuu00 Sevgiiss bende öyle kendine ne koydun acaba foto cekinmek için elbise flan koydun mu yada aldın mı
nnnaaz Bende verilecek için eldivenli patikli tulum ayırdım yanınada bir bere koydum. Tek parça olarak 🤷🏻♀️ Hastane çıkışı içinde isimli değilde beşiktaşlı takım aldık onu giydiririm diye düşünüyorum
Sevgiiss _anne_kuzusuu00 elbise değilde beyaz gecelik beyaz sabahlık aldım kendime eşimede beyaz gömlek koycam bebişide takım yaptırdım zaten