Anonim11 Bursada hangi hastanede hangi doktora doğum yaptınız ya da yapacaksınız memnuniyet dereceniz nedir?? Volkan Aksallıya giden var mı yeni tanıştık bizde
Night Anonim11 Ben doğum yaptım Neriman Çelik. Muayenehanesi var Lotus Plaza’da. Anlaşmalı hastaneleri var. Medicana’da doğum yaptım aşırı aşırıı memnun kaldım zaten arkadaşım önermişti tavsiye ederim. Volkan’ı da duydum bi tanıdık da ona gidiyordu memnundu
Rabia2305 Anonim11 ben Cenk aşkalliye gidiyorum canım umi plazada kliniği var medicabil jimer ve pembe maviyle anlaşmalı
polens Anonim11 medicanada okan özden gittim 2 ay önce doğum yaptım kendisindende hastandednde çok memnun kaldim
Night mercory ama neriman hanım normal doğumcu aslında. Benim bi takım komplikasyonlar ve 34. Haftada suyum gelmesi vede enfeksiyon gelişmesi sonucu sezaryen oldu
mercory Night eşiniz doğuma girebildi mi? Hasdane yönetmeliği gereği yasakmış , eşler sadece normal doğuma girebiliyormuş. Sizde nasil işledi bu süreç? 34 hafta doğum sebebiyle kuvöz durumunuz oluştu mu peki?
Night mercory Sezaryene girmedi benim eşim zaten genel anestezi oldu canım ben onda zaten giremez ama spinal de giriliyor mu bilmiyorum..evet oluştu 12 gün yenidoğan yoğun bakımda kaldı kızım Medicana’da
mercory Night spinaldede giremiyormuş. Sadece normal doğumda eşe izin vardı, süreç hala o şekilde mi işliyor diye sizden bilgi almak istedim. 12 gün oldukça kısa, sonucu güzel olmuş sağ salim evladınıza kavuşmuşsunuz 🙏🙏🎈uzun ve sağlıklı bir ömrü olsun💗
Nuray08 İlk hamileleigimde cekirge dorukta suhenadan benderliye gittim normal dogumcu kendisi ve aşırı memnun kaldım eşimde girdi doğuma şimdiki hamileligimde esentepe hastanesine gidiyorm nese kaplan karakaşa çok memnunum kendisinden guler yüzünden şimdilik normal ilerliyoruz allahin izniyle bi aksilik olmaz ise doğuma es girebiliyor diye biliyirm ama emin degilm resimlerinde öyle gözüküyor ama çok ilgili bir doktor
Celins_ Nuray08 aa merhaba🙋♀️ Bende Neşe hanıma gidiyorum 🤗 ilk doğumumu yine Esentepe hast. Gönül hanım da yapmıştım normal yaptım ve eşim de girmişti.. 😊
Rabia2305 Nuray08 sühendan hanım herşey yolunda giderse çok iyi ama ense kalınlığımız çok çıktı direk başından atmaya çalıştı beni üniversiteye gönderdi bebeğin kalbi durdu kürtaj dediler üniversitede ağlayarak onu aradım oraya gelmek istiyorum kürtaj için diye beni kabul etmedi orda kal yaptır heryerde aynı şey yapılıyo zaten dedi ama berbat bi kürtaj oldu benim için dr sühendana da üniversitedeki doktorlara da hakkımı helal etmiyorum ilk hamileliğimdi ve benim için tamamen travma oldu
Nuray08 Celins_ merhaba kac haftaliksiniz ben 12. Haftadan sonra gitmeye başladım ama çok memnun kaldım nese hanımdan salı günü randevum var.
Nuray08 Rabia2305 cnm çok geçmiş olsun herkesin memnun kaldığı doktor farklı olabilir ben gayet memnunum ve çok iyiliğini gördüm
Celins_ Nuray08 şuan 15+2yiz. 13+5 kadar Gönül hanıma gittim daha sonra Neşe hanımı çok duyunca ona gitmeye karar verdim. 13+5te Neşe hanıma gittim aynı gün cinsiyetini öğrendik.. onunla devam edicem çok sevdim 😊 ultrason görüntüleri de çook net cinsiyet partisi yapacaktık ama ultrasonda gördük sürpriz olmadı🙈
Nuray08 Celins_ bende çok araştırdım nese hanımın metnini duyunca dayanamadım gittim bende çok beğendim yolumuz uzun daha Rabbım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin