Maviii iddi kilo aldığın zaman giyebilirsin ben almadım daha hamile pantolonu, belleri lastikli bol kumaş pantolonlarım vardı onları giyiyorum hala, 8. aydayım
Newmomy iddi 28. haftamda giymeye başladm. Ama 25 den sonra pantalonlarm olmamaya başladı etek elbise idare ettim şimdi havalar serinleynce pantalon aldm acayip rahat☺️
Newmomy Burjucan Normalde s-m beden giyiyorm s aldım pantalonu ona göre yapıyolat zaten notmalde kaç bedensenz o bedeni alın
Muhammedamine iddi beli lastikli pantolon giyiyorum 26+4 haftalığız ben daha almadım hamile kıyafetleri
Yesimalmila iddi kilona göre karnının büyüklüğüne göre degisir ben 36. haftadayim hic sıkmadı pantolonlar cok kilo almadım karnimda cok yok. o yüzden gerek duymadım. yazi elbiselerle atlattım cok rahatti
Nnzhktt iddi bide rahatlıktan ziyade rahim şekil almaya büyümeye başlıyo baskı olmaması çok önemli 😚🤗
Nnzhktt iddi ben bi beden büyük aldım güya bacaklarımda şişer diye ama çok şükür bacaklarım kilo almadı ödem de olmadı yani birazcık olmuş olabilir 🤔 zaten pantolonlar giydikçe esniyo ya demekki o arayı da o kapatıyo
Betul3425 iddi 34+3 haftalık hamileyim hala eski kotlarımı giyiyorum. Hamilelik pantalonu almadım hiç 🤷🏻♀️ Ama seni rahatsız ediyosa istediğin zaman giyebilirsin 👍🏻
Mutlubirkalp iddi enbaştan beri giyiyorum riske atmaya hiç gerek yok bol veya licralı pantolonları da tercih edebilirsin
Fattma Bende tam 18 haftalık oldum pantolon giymedim henüz almadım da taytla idare ediyorum biraz şişene kadar ama normal pantolon da sıkıyo korkuyorum bişey olcak diye en güzeli tayt 🤗
bhdrrabia iddi ben 3.aya girmemiştim giydiğimde kendi pantolonlarım sıkmaya başladığı için 2 bucuk aylıkken almıştım