Zuleyhakaan iddi giy gitsin ya ne gerek var oh ben giydim rahatladım valla. Keşke önceden giymeye başlasaydım. Benım ikinci hamileliğim bunda hemen çıktı şişkinlik desem hiç inmiyor ki gece gündüz aynı🙄
Burjucan Bilgeklc bende de aynı şey var 9. Haftadayım herkes çok erken diyor hamile pantolonları için vs de keyfimden istemiyorum yani bende De gaz çok sanırım çok şişkin karnım hiçbir pantolonum olmuyor
iddi Burjucan yalnız değilmişim demekki. Karnım patlayacakmış gibi. Bide pantolon sıkınca daha kötü oluyorum. Etrafımdakiler tuhaf karşılıyor şimdiden giymemi ama rahatım için giyecem mecbur
Bilgeklc Burjucan kimsenin dediklerine bakma rahat etmek önemli benimde karnımı sıkıyodu normal pantolonlar mutlkaa alınmalı yani nerye kadar idare edicezki
Burcuuuuu iddi valla bende 15 haftalıkken felan almıştım şimdi 26 haftalıgım hala giyiyorum cok rahat 😁😁
Nurbanu34 iddi rahatsiz oluyorsan giy bence. bende suan 24 haftaligim yazin elbiselerle idare ettim dar pantolonlarim rahatsiz ediyordu. Ki hic kilo almadim karnim çıktı sadece 52 kiloyum suan ama epeydir hamile pantolonu giyiyorum cok rahat.
iddi Nurbanu34 haklısın valla. Hamilelikte rahatlık önemli. İçimiz sıkılıyor zaten bide dışımızı sıkmayalım ☺️
Devran Valla ben 8 ve a 9 haftalıkken hamile pantolonu aldım hamile tayt ı aldım benim ilk bebeğim değerler yükselmedi düşüktü kürtaj oldum şuan 12+1 im bugün beş buçuk kilo aldım riskli hamileliğim kanamalarım falan vardı ama dün gittim ikili test e gayet iyi iğneleri ve progestan hapları bıraktım artık yani demem o ki doktor kendi demişti dar pantolonla gitmiştim artık bu pantolonlar ve kemer takmak zaten bi düşüğün var yasak demişti hamilelik pantolon ları bol ve rahat kıyafetlere geçmelisin dedi 😊
detetedmom404 Geçen hafta kontrole gittiğimde sıkan pantolonumun izini doktor görünce kızdı bana suyun içinde yaşıyor onlar düşük yaparsın giyme bunları dedi bende hamilr pantolonu aldım onu giyiyorum çok rahat oluyor ama oda biraz belimden düşüyor 😂😂
Nnzhktt iddi ben cok erken giymeye basladim çünkü hemen belim kalınlaştı alt karin bölgem sisti sonra karnım yukarı çıkmaya başlayınca düşük bel pantolonlarım oldu tekrar ama yinede giymedim bence sende geçiş yap çok rahat oluyo
Cansugunel0619 iddi ben 21 haftalığım 22. Haftama giricem hâla almadım düğmem açık geziyorum 🙈 çünkü hamile pantolonları çok pahalı 170 TL den başlıyor 170 TL ye kıyıpta bir pantolona da verilmez düğmem açık gezerim daha iyi
Edanurusta iddi 20 haftalarda almıştım. Düğme yeri sıkmasa bile karnımı acıtıyordu biraz da olsa büyüdüğü için. Sonra lc de indirim vardı 15-20 ₺ 2 tane daha aldım toplam 3 adet var ☺️