gnleyuboglu Kızlar yardımınıza ihtiyacım var bebeğim erken doğacak haftaya perşembe sezeryan günü verdi 2300 kilosu boyu da 46-47 cm arası Sizce kıyafetleri bol geleceğinden prematüre kıyafet mi almalıyım omlarında ölçülerine bakıyorum boy 45 cm yazıyor çok kararsız kaldım
Taricat gnleyuboglu kilo ve boyu ideal zaten prematüre bebekler çok hızlı gelişiyor o yüzden prematüre giysisi almana hiç gerek yok bende 2.400 Gr erken doğum yaptim oradan biliyorum. Bu arada kaç haftalık bebeğiniz?
Bilgekpn gnleyuboglu bence alma prematüre çok küçük boyuyla da uyuşmuyor zaten kısa gelir yani . İlk doğduğun da her kıyafet bol gelir bence takılma bu kadar haftaya kadar da 2.500 üstü olur inşallah 2.500 kilonun üstü pramatüre sayılmıyor zaten Allah yardımcın olsun sağlıkla al kucağına inşallah 🤲🏻
Bilgekpn gnleyuboglu bol bol muz, ceviz, kaşar , tahin- pekmez , üzüm ye benim de erken doğum riskim var bebeğe kilo aldırmaya çalışalım dedi doktorum . 34. Hafta da 2.426 gr dı heran doğrabilirsin dedi bende zorluyorum kendimi inşallah kilo alıyordur
Aliyevaa ben zaten o korkuyla almisdim galiba bu gidisatla bendede ayni olucak o yuzden 0-1 aylik aldim onlarda bayaa kucuk premature gibiler 😁
gnleyuboglu Benim bebeğim hep geriden geliyordu 3 hafta haftasına göre yani Bugün gittiğimde plesentası çok yaşlanmış 41. Haftayla uyumlu dedi artık alalım bebek beslenemiyor dedi Yazdığın herşeyi yaptım neler yemedim ki ama yok bana yaradı bebeğe yaramadı çok üzüldüm başta çok ağladım sağlığıyla alakalı bir sorun olur mu diye artık kendimi rahatlattım minik bir bebeğim olacak ama sağlıklı bir bebek olacağına eminim doktorum da bu yönde bilgiler verdi ondan kaynaklı haftaya sezeryanla bebeğimize kavuşacağız Sizde hiç üzülmeyin her şey olacağına varıyor inşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız