Bebetoo 26 haftalık hamileyim idrar yoku enfeksiyonunu aşamıyorum hamilelik boyu bu 3. Antibiyotik kullanışım çok dikkat ediyorum temizliğe heryerde tuvalete girme huyum hiç olmadı doğal yollarla nasıl aşmalıyım neler yapmalıyım
Bebekdelisi Bebetoo vagınol vajınal duş dr sorun mutlaka ben burdan duyup sordum oh dedım dünya varmıs
Huriye1996 Bebetoo benimde hep var antibiyotik kullanıyorum, çamaşır sık sık değiştiriyorum onun haricinde hep evdeyim zaten
eylulicten Bebetoo vajina temizleyici oneririm seba met ozellikle. Onun disinda bol su yogurt yemenizi
Ayss344 Canım benimde hamileliğim boyunca hep oldu. Ama hiç bir şey etki etmedi. Fitil biraz fayda etmişti bitince tekrar başladı . Doktorum sıkıntı olmaz korkma dedi Normal doğum yaptım hiç bir şekilde etkisi olmadı🙏🙂
Bebetoo Ayss344 antibiyotik içmektende korkuyorum geri zararı olsa doktor yazmaz ilk gebeliğim korkuyorum açıkcası inşallah sizin gibi sorunsuz atlatırım
zehraKr Bebetoo bol bol su için ayrica günde iki defa elma yada bulabilirseniz kızılcık sirkesini suyla seyreltip için.