Tubatgn Ebru4458 benimde ilk hamileliğim sayılır bir kimyasal gebeliğim var ama ben 16+5te hissettim canım. Bazen erken olabiliyormuş. Ama ilk gebelikte 20.haftadan sonra diyorlar.
Halimbey Ebru4458 oğlumu 19un içinde hissettim bu 2. Gebeliğim 13 haftalığım daha var ne zaman hissederim bilmiyorum
tuba-berfin Ebru4458 olmaz ya ben doktora gittim ultrasondayken tekme attı doktor hissetmedin mi dedi hayır dedim ilk gebelik normal bi de cilt dokun kalın olunca da geç hissediyormussunb
Ebru4458 tuba-berfin insallh öyledir ya gerçi bugün doktora gittim kötü bsey demedi ama srmayi unuttum herşeyi sordum bı onu unuttum
tuba-berfin Ebru4458 gittiğinde kötü bi şey olsaydı doktorun söylerdi hareketliyse ilk gebelikte 24.haftaya kadar hissetmemek normal diyorlar içini rahat tut. Ben de hissetmiyorum neden hissetmiyorum diyip ağladım sabah doktora gittim bi sıkıntı olmadığını gördüm eve geldim o gün bugündür daha yerinde durmadı yaramaz 😂
Ebru4458 tuba-berfin bnmkide öyle olsun yavlla çok merak edyom nasıl bı dygu olduğunu oh mssallh sze 🤗
nutellaningizlitarifiyim Ben 17. Haftamda hissetmeye başladım küçük küçük vurduğunu pıt pıt diye şu an 22+5iz daha net hissediyorum artık hareketlerini 🥰 ve bu zamana kadar hissetmemiş olmanız çok normal kas yapısından kilodan dolayı geç hissedilebilir 💕
Ebru4458 nutellaningizlitarifiyim kilolu biri değilim 58 kiloyum aslında ama ilk hamilelik olunca galiba dediginiz gibi geç hissediliyomus
tuba-berfin Ebru4458 çok güzel valla içinde balık yüzüyor gibi bazen bazen de bi Tokmak vuruyor gibi içerden 😂 en kısa zamanda hissedersiniz çikolata yiyip biraz yürüyün sonra sola yatın oraya odaklanın belki ufak hissedersin