dilann22 Kızlar 23 haftadayız. Dün akşam gezmeye çıkmıştık popoyes yedik ben yiyemedim düzgün midem şişti sonra eve geldik aşırı kustum. Doktoruma gittik bebek iyi yağsız ye dedi bebeğin başı aşağıdaymış bide o yüzden ayakta fazla duramıyormuşum. Serum aldım gece. Bugünde midem ağrıyor bişey yiyemiyorum hemen şişiyorum sabah da ishal oldum. Sizce bişey olur mu aynılarını yaşayan var mı
Gizem41 dilann22 çok çok geçmiş olsun bende ilk hamileliğim de sen gibi gidip kfc yemiştim bana da dokunmuştu bi iki gün sonra düzeldi, hem havalar sıcak , hem tavuk baharatlı birde yağlı olduğu için bünyemiz kaldırmıyor hamilelikte sanırım
Mavidunyamm dilann22 he o zaman sana dokunmuş demek ki. Bide ishal olduysan her tuvalet sonrası bol bol su iç çünkü ishal olununca vücut çok su kaybediyor
dilann22 Mavidunyamm içiyorum ama su bile rahatsız ediyor şuan karnım çok ağrıyor şişiyor akşam yemeği yemediğim halde. Sadece patates haşlama yicem bitane 😔😔
dilann22 Gizem41 napmam lazım sizce midem aşırı ağrıyor hiçbişey yiyemiyorum bebeğe bişey olcak diye korkuyorum 😔😟😟
Gizem41 dilann22 ishalin devam ediyorsa leblebi ye bide bol bol su iç vücudun susuz kalmasın patates haşlayıp yiyebilirsin