Busrali01 Kizlar tüp bebek gebesiyim🙂 Ultrasond fotoğrafında yazan hafta ve gün doğru mu? Ona göre mi hesaplamalıyım kaç haftalık olduğumu?
Bebekdelisi Tubatgn tüpte erken döllenme oluyormu ki işk duydum benım 2 tüp hep adetten saydık doğum oyle oldu
Tubatgn Bebekdelisi benim tüp bebek değil canım, demek istediğim usgye göre git. Doktorum hep ona göre gidiyor örnek olarak verdim kendimi 🤗
Bebekdelisi Tubatgn he şimdi anladım cnm tüpte usg gıdılmıyor ben adetten saydık bebek 2 H ondeydı hep adete göre doğum yaptım içeri atılma bellı tedavı günü belı oldugu için acaba deıdm tüpte boyle takıp eden drdamı var geç erken döllenme olmuyor ya
Tubatgn Bebekdelisi yok canımm anladım, doktoruma sordum ben neye göre hesaplayım, usgye göre gidicez dedi. Çoğu arkadaşım usgye göre gidiyor.
Bebekdelisi Tubatgn demek normal farklı cnm ben hep tüp doganda sımdıkıde bende seye takıldım bu sefer nete göre 19+2 dr elindeki cark var ya hafta hesabı yaptıgı 19+4 usg onde usg tüpte yok diyo bılıyorum ama ben nete goremı o dr çarkına goremı dogruyum
Tubatgn Bebekdelisi valla bazen bende çok karıştırıyorum o yüzden direk doktora göre gidiyorum, zaten Ne zaman gelecekleri bile belli değil sıpaları 😀