Deletedmom_51 Sanki regl olacakmışım gibi ağrım var bazen gelip gidiyor acaba bağırsaklarla mı alakalı anlam veremiyorum , bu zamanlarda yaşayan var mı?
Elizanelanur Deletedmom_51 bnde 18+3haftaligim dün geceden beri geçmeyen bı ağrım var ara ara sağ taraftn belime vuran bı ağrı gelio😣
ParildayanYildiz Deletedmom_51 16+5 günlüğüz o sorun bugün bizde de var adet olacak gibi belim ağrıyor karnıma vuruyor ara ara
OzgeSrc Deletedmom_51 18+4 iki gundur gecmeyen felaket bi karin agrisi yaşiyorum beni mahvetti surekli yatiyorum😭😭 acaba idrar yolu enf olabilirmi
Deletedmom_51 ParildayanYildiz ayın 22’sinde doktor kontrolüm var o zamana kadar beklemeye devam edeceğim ama daha kötüleşirsem giderim 😞
ParildayanYildiz Deletedmom_51 telaş yapmayın normaldir bence benim daha dün kontrolüm vardı çok şükür bir sorun yoktu bugün ağrım var mesela bir sorun olsa bilirdik tabi çok olursa da ihmal etmeyin siz
Deletedmom_51 ParildayanYildiz inşallah yoktur canım 🤲🏻 Büyüyor diye olabilir belki güzel düşünelim güzel olsun inşallah 🤲🏻
ParildayanYildiz Deletedmom_51 tabiki hiç stres yapmayın bebek asıl ondan etkilenir büyüdükçe yaşayacağız böyle şeyler
Deletedmom_51 Bebekdelisi ay böyle regl ağrısı gibi dimi? Benim ilk midem büyümeye başladı ya ben de bilmediğimden hamile arkadaşlara diyordum onlar da yukarı çıktıkça rahşm organları sıkıştrıyor diyordu. Şimdi alt taraf hafif hafif büyüyor gibi
Bebekdelisi Deletedmom_51 rahım yukarı çıkıyor cnaım yavas yavas gobek delıgın altına dogru adet sancısı yasada gaz agrısı gibi gidip gelcek
Deletedmom_51 OzgeSrc valla bilmiyorum ama ben yaptırdığımda enfeksiyon yoktu. Evet tuhaf bi ağrı gerçekten
Bebekdelisi Deletedmom_51 çok normal canım geçicek baska şeyler yasıcsz mesela 20h geldm 3 gebelık hala hepsı baska gebelıkelırmın :)
Deletedmom_51 Bebekdelisi maşallah canım Allah hayırla kucağına almayı nasip etsin bu da benim 4.ama ilk defa bu zamanları görebildim Allah evlatlarımıza kavuştursun