Iremshn Normal doğum biraz zor olur ama sen istersen deneyelim falan dedi anlamadım çok isteksiz konuştu🤔 çatı muayenesi de oldum bi engel yok normal doğum için ama sen istersen deneriz dedi var mı 37de kanalda olmayan sonra inen
Gelmsim Iremshn 39+3 um kanala inmedi 40 i çok geçirme bekleyelim olmadı persembe sezeryanla alalım dedi doktor
Sare19 Iremshn özellerde sezeryan ücreti daha fazla olduğu için ve riske girmemek için genelde yapıyorlar şartlarınız el veriyorsa normal deneyin derim 🌸
AliMelike Doğum pozisyonunu almış mi bebeğiniz ? Kanala inmesi için bol yürüyüş merdiven inip çıkmak faydalı olabilir 👍🏻 Benimde 37+2 bebeğimin kafası yukarda ayakları aşağıda sezeryan günü verdi doktorum 😥 37.haftasindan sonra dönen var mı ki acaba ?
Avayaz AliMelike bana da aynısı dendi normalde sezeryana gün vermem gerek dedi ama iki hafta daha bekleyelim dönerse normal doğum olur dönmezse sezeryana gün vercem dedi
Nurcantas65 40 haftada doğum yaptım ıkındıkça kanala girdi benim bebeğim sonlara doğru yani. Bebeğin başı aşağıdaysa çatında müsaitse dene bence 😊
AliMelike Iremshn en azından doğum pozisyonunu almış maşallah bundan sonrası için bol bol yürüyüş merdiven in çık kontollu egzersizler ile kanala inmesine yardımcı olabilirsiniz 👍🏻 kesinlikle normal doğum için çabalayın derim herhangi bir sağlık sorunu yoksa keşke benimde bebeğim dönmüş olsaydı 🥺
Nurcantas65 Iremshn özele gidiyorsun galiba özeldeki çoğu doktor uğraşmak istemiyor çünkü normal doğum kademeli bir eylem açıklık,biraz uğraş ister, sezeryan öyle değil ama yatır kes çıkar.alışmışlar yani.Normal dene epiduralli olmadı sorun olsa sezeryana çevire bilir doğumu.
Cananyildiz Iremshn bence bide devlet hastanesinde doktora görün derim bu konuda özellere hic güvenmiyorum. Belki iner kanala veya sancı esnasnda inende cok duydum
Iremshn Nurcantas65 evet evet özel. Zaten çatı muayenesi yaparken de tedirgin oldum korktum sen bunda böylesin normal doğumu nasıl yapacaksın diyo bana😬
Nurcantas65 Iremshn eline jel sürmediyse acıması normal veya sen kastıysan kendini,bazende elden elede fark var.Öyle olmusuz konuşunca yapmasını biliyorsak,çıkarmasınıda biliriz diyeceksin edebi bi kenara bırakarak 😂😏
AliMelike Iremshn özel olduğu için doktorlar hiç uğraşmak istemiyor maalesef benimde doktorum öyle başından beri sezeryan dedi dedi dediğide oldu maalesef. Sizin en azından normal doğum yapma şansınız var deneyin derim ben eğer sağlık sorunu yoksa tabii 👍🏻
Iremshn Gelmsim ben de beklemeyi düşünüyorum daha çok erken zaten 37.haftadayız sezaryen olsun demicem
Iremshn Nurcantas65 yok hiç acımadı aslında öncesinde tedirgin oldum acıcak diye kendimi de kasmadım rahatsız hissettim sadece ona bile laf yaptı sağolsun 🙄
Iremshn AliMelike bana da uğraşmak istemiyor gibi geldi zaten. Bir engelin yok diyor normal için ama zor olur diyor 😂
AliMelike Avayaz benim doktorumda pazartesi 38+1 de kontrol edelim hala dönmemişse 38+5 te sezeryane alırım dedi 😥 Ki hala dönmediğini düşünüyorum kaburgamda felaket bir baskı var 🥺