Zlstlv Merhaba kızlar Bıgun 40+3 olduk ılk dogumum normal ve çok kolay gectı sımdı ıkıncı gebelıgım olmasına rağmen çok korkuyorum sancım falanda Yok bugün kontrole gıdıcem ama Doğuma alıcaklar dıe içimde cok korkum var oğlum var bana bısey olursa o napıcak dıyorum annem babam ben Doğuma gördükten sonra gelsın dıyorum yoksa onları görünce dayanamam aglarım Allah’ım herkese yardım etsın ıcımde hep bı korku var sızde de var mı
sedaoksuzsari sedaoksuzsari benim daha 3 buçuk ayım var korku sardı beni şimdiden sezeryan istiyorum ama maddi sıkıntım var ya normal yaparsam diye korkuyorum
Esmalemdar sedaoksuzsari canım zorunlu bir durum yoksa normal yap zaten düşündüğünüz gibi zor ve korkunç bişey değil emin ol
sedaoksuzsari Hafizeipek ya sonrasında acı çekmek korkutucu gelmiyorda anlık yaşayacaklarını biliyosun ya dikiş mikiş canlı canlı korkuyorm
Esra8861 Sizin en azından bir deneyımınız olmus, benım ilk gebelik 28.hafta. Ben de o acılara nasıl dayanıcam dıye hep düşünüyorum korkuyorum, ama vesvese yapma derim, Allahın yazdığı bır kader varsa zaten yasarız, ben sadece agrıları acıları merak edıyorum korkuyorum. Dua et kalbini rahat tut. İnsan olarak herşeyi kontrol edemeyiz, bizim dısımızda olan yazılan bir kader var. Saglıkla gelsin inşallah bebeğin
Zlstlv Esra8861 ılk Doğumda zaten bişey anlamadım ama sımdı çok korkuyorum allah hepımızın yardımcısı olsun şimdi doktordan geldım bizim sıpanın gelmeye niyeti Yok pazartesi suni sancı dedi doktor 😢
sedaoksuzsari Esmalemdar benim canm çok tatlı canm ben bi buçuk sene ilişkiye bile giremedim düşün yani