Gamzerk0 Kızlar bebeginiz boyu haftanizla uyumlu olup, kilosu fazla olan var mı ? Doktorlariniz bu konu hakkında ne soylediler
NurrrH Gamzerk0 detaylıda 2 hafta önde çıkınca tahmini doğum tarihi öne çekildi. Bugün gittiğimde ise herşey haftasıyla uyumluydu
0104 Gamzerk0 benim bebeğimde önden gidiyor şekerim yok o yuzden de doktorum tehlıkelı gormuyor normal oldugunu soyledi birazda genetık bı durum bence sizin bebegınız ne kadar önden gidiyor
minik_koala_ve_annesi Gamzerk0 sizinki kac haftalik.kac kg bende 2 hafta onden gidiyoruz en son 2 hafta once 42 cm 2200 gramdi bu gun kontrolum var gidiyorum bakalim ne diycek
Ender00 Gamzerk0 benim 1 hafta önden gidiyor. 29 haftalıkken gittim 30 haftalık çıktı. Doktorum şekerimin olabildiğinden şüphelendi ve çıktı da şuan dikkatli dengeli besleniyorum
teachervera Gamzerk0 Değişiyor canım ya. 20+1 de gittim 1 hafta önde çıktı. 21+1 de detaylıya gittim perinatolojiye orada gününde çıktı 😊
kuzeymomsss Gamzerk0 benim bebeğim hep önde gidiyordu 1 2 hafta şeklinde. 37 haftalık doğmasına rağmen boyu kilosu çok iyiydi