haceryasar Merhaba kızlar, bi süredir araştırma yapıyorum. Bi çok siteden, instagramdan vs. Büyüyen beşikli bebek odası istiyorum ama fiyatlar son zamanlarda artan kurlardan vs çok pahalanmış. 4-5₺ fiyat görüyorum her yerde, tabi beğendiğim modeller arasında. Daha uygun modern sizin almış olduğunuz, bildiğiniz yada alacağınız biyer var mı? İstanbul içi biyerde olur, hatta önden inceleme fırsatım olsun diye instagram sayfaları varsa benide bilgilendirir misiniz😇
Dykdyk haceryasar Noktabebe istanbul var pendikte instagram sayfalarıds var. Bu hafta bir arkadaşım gidip sipariş vericek oradan. Fiyatlarıda uygunmuş
fatos2404 haceryasar biz de hepsiburada dan sipariş verdik Belis markasının Nova model büyüyen beşik ve şifonyerini aldık çok güzel 4 günde geldi 1227 tl tuttu sanırım tam takımıda 2200-2500 arası bişeydi
MeLekl Canım ben Nokta bebeden aldım. İst pendikten aldım. En uygun orda buldum. Beşik 3 kapaklı dolap şifonyer cibinlik be yatak örtüsü bide anne emzirme koltuğu hepsini 3 bin 200 tl aldım