bilgegk Yagmurrr98 Medical park hastanesi batıkent gülenay gençosmanoğlu tavsiye ederim ilk gebeliğimdede gitmiştim şimdi yine gebeyim gülenay hanıma gideceğim 🌺
aslgrs Yagmurrr98 sertaç esin den randevu aldım ben. Çok memnun kalan arkadaşlarım vardı onların referansıyla. 2 hafta sonra gidicem. Bende memnun kalırsam tavsiye ederim burdan🙏🏼
Berrin06 Yagmurrr98 bende Ali ipege gittim bende çok memnun kaldım arkadaşın da dediği gibi 45 dakka bakıyo her detayını söylüyo iki resim veriyo CD veriyo vidio ve diğer resimleri whtspdan atıyo gerçekten çok iyiydi memnun kaldım tavsiye ederim 🙏
babysmommmm Yagmurrr98 özel Keçiören hastanesinde yaptırdım ben temmuzun 5 inde 500 TL ye. Fiyatı değişmiş olabilir ama Diğer yerlere göre daha uygundu arayıp sormak lazım . 45 dk hemen hemen muayene etti ve çok ilgilendi. Doktorum Recep Ekinci idi
Snmdlbr Ali ipek iki gebeliğimde de ona gittim ve çok memnun kaldım 30-45 dk sürüyor ortalama herşeyi çok güzel tek tek anlatıyor 2 tane elden fotoğraf ve diğer fotoğraflar ile video hepsini whatsaptan veriyorlar
Snmdlbr Yagmurrr98 kendi kliniği bende normalde devlette takipliyim doğumu da devlette yapıcam ama detaylı benim için çok önemli ikisinde de Ali ipek e gittim ve çok memnun kaldım herşeye çok detaylı bakıyor
Yagmurrr98 gunesss06 Canım galiba devlet hastanesi çok iyi bakmıyor devlette takipliyim detaylıyi özelde yaptıricam bende
bilgegk Yagmurrr98 45 dakika bakıyor canım güzel bir şekilde bilgilendiriyor 850tl falandı sanırım fiyatı
Pamugum02 Yagmurrr98 cok teşekkür ederim 16 haftaligim, kaçıncı haftada doktorum istycek bilmiyorum 1 ay falan vardir heralde yine
Yagmurrr98 Pamugum02 20 haftads yaptırcam ben onun belli bir aralığı var sanırım canım kaçırmamak lazım