Zeynp Ada09 oy yaramı deştiniz resmen En büyük derdim Günde 1 dilimden fazla ekmek yemeyen ben Şimdi dayanamıyorum Bıraksalar 1 ekmek yerim bi oturuşta O kadar seviyorum
1850 Ebruylmz güne erken başlıyorsanız mesela ben ayaktayım hep öğretmenim oyuzden 1 ekmegı gecıyo sabah öğle aksam derken arada öyle normal bence
Denizpekdal Ben de bir tane yiyorum resmen. Sabah kocaman bir yarım ekmekle tost yapıyorum 😁 gerisi de akşam yemeğinde.
Zeynep111 Ada09 genelde 1 ekmek bazen fazlası da olabilşyor geceleri acıkıp uyanıyorum o zamanlar da ekmeğşmin arasına bş şey koyup yiyiyorum başka türlü kesmiyor😄
niayk Sabah iki dilim tost ekmeğiyle tost, öğlen ve akşam çoğu zaman hic yemiyorum özellikle pilav varsa
Ebru021 nilly doktorum bana bebek hareketlerine dikkat etmemi soyledi senin haftandayken ve günde 12 saatte 10 hareket hissetmen lazım canım doktorum soyledi
Ginkgo Ada09 1 bazen 1bucuk cunku safra kesem yuzunden zaten et yumurta yag vs yiyemiyorum kendimi ekmege verdim😂
DuyguEyupoglu Tam buğday ekmeğinde günde 3 dilim yiyorum eğer akşam sulu yemek yaparsam 4 dilim oluyo🤭
Pinkyy Ada09 benimde en büyük sorunum bu tutamıyorum kendimi,doktor bide uzak dur ✋ dedi,yedikçe yiyesim geliyor 🙈ikiz gebelik olduğu için mi bilmiyorum yemek benim hayatımda en önemli şey oldu 🙈