MiracAlpinveUmutunAnnesi Direk idrarı damlattiktan sonra oldi bu çizgi sizce gebelik varmı yoksa test mı bozuk ?
1erkekkannesiiii MiracAlpinveUmutunAnnesi ben tek çizgi gördüm ama bilemedim canım regl gecikmesi var mı ?
Aysegul_9518 MiracAlpinveUmutunAnnesi sanırım tek bir çizgi var oda negatif oluyor kuzum malesef ki adetin mi geçmişti öyle mi yaptın testi
Annesininportakali53 MiracAlpinveUmutunAnnesi tek çizgi görünüyor canım ama eğer bir hafta geçtiyse gec dollenme olduysa Kanda daha yeni beta hcg yükseliyor demektir o yüzden idrarda gorunmeyebilir istersen biraz bekle öyle tekrarla veya kesin çözüm kan ver🥰
MiracAlpinveUmutunAnnesi 1erkekkannesiiii Yarın 1 hafta canım gecikme fotoğrafta mı görünmüyor acaba çünkü eşim e de attım oda gördü 😊
MiracAlpinveUmutunAnnesi Aysegul_9518 Evet canım yarın 1 hafta gecikme olalı fotoğrafta mı görünmüyor acaba dur bir tane daha yükleme yapayım
MiracAlpinveUmutunAnnesi Vera09 Psikolojimiz bozulmuş zaar😆 hadi benim bozuldu eşimin de mı gitti oda gördü cizgiyi
MiracAlpinveUmutunAnnesi 1erkekkannesiiii Sağlık odağındaki doktor geç döllenme olabilir 1 hafta sonra gelin kan verelim demişti
MiracAlpinveUmutunAnnesi Annesininportakali53 Şuan gitsem kan versem görünür mu acaba ya duramıyorum çünkü 😁
Annesininportakali53 MiracAlpinveUmutunAnnesi şansını dene canım zaten 5 ten yukarısı gebelik var görünüyor ilk kana sonra idrara karıştığı için eğer geç dollenmeyse kaset testte görünmemesi normal
MiracAlpinveUmutunAnnesi Annesininportakali53 Ben geçtiğimiz pazartesi günü kan yaptırdım ozaman 2 gün gecikmişti kan da çıkmadı doktorum da geç döllenme olabilir 1 hafta daha bekleyelim dedi iste
Annesininportakali53 MiracAlpinveUmutunAnnesi aynen gec dollenme varsa Kanda yeni yükseliyor idrarda da o yüzden görünmüyordur dayanabilirim pazartesiyi bekle derim. Pazartesi sabah direk kan verirsin