Seyma18 burcuozturk valla benimde öyle 🤦bizde 33 haftalık olduk gece geç uyuyunca sabah geç kalkıyor insan maalesef
Albertos burcuozturk akşama ne kalmış canım 😂 yazık yavrucak büyümüşte nasıl kıyıyorsun ona bari kalk bişeyler atıştır sonra tekrar uyu 🙃 ben öyle yapıyorum sabah 7 gibi kido muzlu süt içiyorum sonrada ona kadar uyuyorum 😊
mucizemizibekliyoruzz burcuozturk çok yanlış ve sağlıksız. Hamilesiniz siz bence biraz dikkat edin beslenmenize ve uyku düzeninize
Caglaaa burcuozturk sabah 8 buçukta kalkıp bir kase çorba içiyorum yatıyorum çorba yoksa muz yiyiyorum sonra benımde 12.30 buluyor kahvaltı yapmam
Elcnerdgn Gerekirse alarm kurup kahvaltınızı yapın süt icin ondan sonra gerekirse bir daha uyuyun o saate kadar aç susuz nasıl uyuyorsunuz ya🤭 bence bir an önce düzene sokun bebeğinizin bundan sonra kilo alımlarına ihtiyacı var
Annem Elcnerdgn 3 ay dan sonra daha cok onemli sanirim annenin beslenmesi Bende hic erken kahvalti yapamam Ilk olarak Sut içince midem bulaniyo icemiyorum ki
Elcnerdgn Annem ozaman hiç değilse alarmla uyanıp biseyler atıştırıp tekrar uyuyun ben çoğu kez böyle yaptım ☺️
Annem burcuozturk benimde oyle oluyor marifet degil soylemek ama maalesef oyle oluyor Normalde de hamile degilkende kahvalti duzenim yoktu hic acikmiyorum sanki tika basa yemiş gibi tok kalkiyorum
ArslanlardanEsra Bu anlamda çalışmak çok iyi geliyor. Düzenli olarak sabah aynı saatte kalkınca kahvaltıda 9 olmadan yapılmış oluyor. Ben 13.00 e kadar iki ara öğün daha yemiş oluyorum 🙈
Abzeh89 Ben gece 00.30 civarı uyusamda 2 3 gibi uyusamda gözlerimi 7 de açıyoru 😂 ilk başlarda çıldıracak gibiydim uyuyamıyorum diye ama sanırım alıştım. Kahvaltı ara öğün öğle yemeği ara öğün akşam yemeği soda süt kapanış.