eylulozkaya 38+5 deyim doktorum 1 cm açılmam olduğunu söyledi 40.haftaya kadar beklesem açılmam olmaz mı? Suni sancı çekerek açılma oluyormu?
Sev-can eylulozkaya 1 cm acılman var ise bugünde dogum yapabilirsin 1 hafta sonrada sancıların ne durumda ?
Baltopu2 eylulozkaya canım benim sancım vardı gittik 1 cm açılmayla yatışım yapılmıştı,açılma ilerlemeyince suni taktılar
Minnacksevdack eylulozkaya sancılarım vardı benim 1 cm ken doğuma gittim 🌸 suni sancı almadan doğum yaparsın inşallah.
eylulozkaya Sev-can Normal doğum istiyorum son güne kadar beklesem açılmam fazla olmazmı şuanda sancım yok
M_A Bende 39 haftam 1.cm açılma tek var ne yapsam bılmıyorm pazartsı doktor sezeryan yapabılır açılma olmazsa
Zaz24 eylulozkaya suni sancı ile oksitosin hormonu veriliyor. Böylece hem açılmanız ilerleyebilir hem de rahminiz yumuşayabilir. Suni sancının amacı doğumu hızlandırmaktır zaten
Busra-tunc01 40+1 açılmam yok sancım da pazartesi günü gel dedi belki suni sancı verirler olmazsa sezeryan olurum büyük ihtimalle
Laleilbeyi Busra-tunc01 aynı gündeyiz bendede hiç bir şey yok salı günü gidicem doktora sağlıkla alırız inşallah kucağımıza 🥰
Busra-tunc01 Laleilbeyi İnşallah canım 🤲 bı yanım sezeryan diyor bı yanım normal bende bilmiyorum bekliyorum devlet hastanesi çoğunlukla normal yaptırıyorlar son ana kadar bişey olursa öyle sezeryana aliyorlar
Laleilbeyi Busra-tunc01 ben normal doğum yapmak istiyorum sezaryandan aşırı korkuyorum bebekte kilolu doğmazda sezaryana dönerse korkudan ölürüm heralde napıcam bilmiyorum 🫣