Aysehsdmr berfin1621 henüz doktora gitmedim canimyarin sabah gideceğim ilk bebeğimde geç duymuştuk bakalım bynda ne olacak siz duydunuz mu ?
Elif-dogan Esra_eser bu şeker yüklemesi herkes yapıyor mu bide neye göre yapiliyor acaba pek bilgim yok da 🥰
Elif-dogan Kubraaa_dgn ben şuan 20+4 um ama hala elle tutulur bir hareket hissedemedim korkuyorum bu yüzden ama hafif vuruşlar hissediyorum sadece normal mi acaba 🤔
Kubraaa_dgn Elif-dogan yok canım korkma şuan bile ben hissediyorum ama uzanınca gece yatınca felan tekme atıyor hatta bazen atmıyor korkuyorum felan🙂 ama daha ilerleyen haftalar da inşaAllah tam tekme de atacaklar hissedeceğiz de korkma inşaAllah 😌
Elif-dogan Kubraaa_dgn inşallah canım bazilari çok erkenden tekme bile hissediyor ben hafif dokunuşlar hissediyorum o yüzden sürekli panik içindeyim 🥺🥰
Kubra_6 Elif-dogan bende 20+4 deyim canım haftaya cuma da benim detaylı ultrasonum var neredeyse 1 ay olacak bebişi görmeyeli 🙈
Elif-dogan Kubra_6 yaa aynıyız benimde haftaya cuma en son 12 Ağustos da gittim cinsiyetimizi öğrendik bir daha gidemedim detaylı ultrasona zor sıra buldum bakalım aynı gün aynı zamanda yaptıracağız 🥰🥰
Elif-dogan Kubraaa_dgn kaçıncı haftada olması gerekiyor ki acaba. Birde neye göre kan verip çıkan şeker degerimize göre mi
Elif-dogan 2kizannesiiii benim ilk hamileligim ama henüz tekme diyebilecegim bir hareket hissedemedim hafif vuruşlar