Pineapplee Betussdnz çok üzgünüm ama şaka degil 😂 günlük ped kullaniyorum saat basi wc ye gidiyorum her wc ye gitmemde değiştirmem gerekiyor 🤦🏻♀️ Gece gündüz 🤷🏻♀️ Kutu kutu alıyorum pedleri ama yetmiyor asla 😂😂😂
TeoMom Betussdnz Günlük pedi tavsiye etmem canım enfeksiyona sebep olabilir onun yerine sık iç çamaşırı değiştir benim de bir ara akıntım iyice artmıştı doktorum sirekli suyla yıka günde 2 kez vajinanı dedi o zamandan beri nadiren akıntım oluyor
Betussdnz Pineapplee ben daha yeni diye oluyor sanıyorum bu 5 haftada 5 kutu bitirdim nerdeyse varya şuan üzüldüm bu duruma ben geçici bişey sanıyordum
Pineapplee Betussdnz belki sizinki geçer bilmiyorum ama benimki geçmedi 🤷🏻♀️ Hamilelik ilerledikçe akıntının artmasi normal bisey 😂
fatimahuseynova TeoMom evet bende kullanmiyodum yinede doktor soylemisdi kullanma niye ezcanelerde turkce ne oluyo ismi bilmiyorum men yurtdisinda kaldigim icin beyaz sargi bezleri oluyo ya.. onu aliyoruz kesip iyice utuleyip onu kullaniyoruz❤burda herkes oyle yapiyo ninelermiz falanda eskiden oyle yapiyomus❤
immos Yani aslında ilk haftalarda biraz oldu benimde 12 ye kadar belki, sonrasında olmadı herkeste olan bir şey değil sanırım belki sizinde geçer.
Fatma_s Betussdnz 23. Haftadan bildiriyorum 🤣 artık öyle bir boyuta geçiyor ki iç çamasırım ıslanıyor su gibi geliyor🤣bazen altıma kaçırıyorum sanıyorum 🙄