Elizansmom Kızlar bilirsiniz kimisi saçınızı boyatmayın diyor kimisi boyatın bir şey olmadı olmaz diyor inşallah bişey olmamıştır da boyatılmamalı mı gerçekten ? Boyatan var mı?
Luz Elizansmom doktorlar önermiyor ama ben boyadım düğün nişan vardı 21. Ci haftamdı. Üstelik saçlarım sarı açıcı kullandım eldiven ve açık havada boyadım. boyanın kokusuna maruz kalmamak için. Bir sorun yaşamadım.ama amonyaksız organik boyalar kullanacaksanız işiniz daha kolay olur.
050218Ybmety Elizansmom bitkisel boyayla boyanıyor ama ben bitkisel boya almaya gittigimde satıcı bana karar senin 80 tl verip 2 hafta bile durmiycak boya en iyisi dogumdan sonra boya dedi bende vazgeçtim ama şuan sacımda olan beyazlara o kadar alıştım ki belki boyamam 😅
Taricat Elizansmom 13.haftadan sonra kendiniz boyamadiginiz sürece ve boyanirken maske taktığıniz sürece hiçbir sıkıntı olmaz ben ilk gebeligimde de şimdiki gebeligimde de 13.haftadan sonra boyattim hiçbir şey olmadı 😌 bilimsel olarak şu ana kadar kanıtlanmış hicbir zararı da yok zaten
AslanBebeginAnnesi Elizansmom bu haftaki kontrolümde doktoruma sordum ilk üç ay tavsiye etmiyorum ama sonrasında bi sakıncası yok dedi. Ben boyatıcam canım😍 33+4′üm bu arada
Elizansmom AslanBebeginAnnesi bende 39+2 deyim aslında az kaldı ama gerçekten dayanamıyorum beyazlarım birden çoğaldı kendimi iyi hissetmiyorum kendime gelmem lazım 🫠🤭
AslanBebeginAnnesi Elizansmom bence kesinlikle boyat canım , zaten şunun şurasında son birkaç günün kalmış 🥹 hiçbir şey olmaz allah’ın izniyle 🙏🏻😍
[silindi] Elizansmom bilmeden ilk haftalarda boyamıştım bi sorun olmadı 😊ama kokusunu hiç almamıştım boyanın👍🏻