Betultk Arkadaşlar merhabalar, İstanbulda detaylı ultrason yapan devlet hastaneleri hangileri acaba ? Siz nerede yaptırdınız? Devlette ücreti var mı ? Yardımcı olabilir misiniz
Elifnkaya Herhangi bi ücreti yok canım.ben fatih Haseki eğitim araştırma Hastanesi’ne bağlı Sultangazi ek binasinda yaptırdım. Sadece oraya randevu düşürebildik zor bela. Kartal Lütfi Kırdar,başakşehir çam sakura yapıyor bide ama oralara randevu çok zor
Betultk Elifnkaya Çok teşekkür ederim. Ben de Çam Sakura da muayene oluyorum. orda yapılıp yapılmadığından emin olmak istemiştim. İnşallah randevu bulabilirim bende
mertedamom Elifnkaya merhaba kaçıncı haftada açıyorlar acaba perinatoloji randevusunu ve Haseki de ki kadın doğummu açtı
Melegm0523 Elifnkaya randevu alırken doktoru kendiniz mi seçiyorsunuz acaba? Ben bayan doktor istiyorum öyle bir imkanımız var mı bilginiz var mı sizin
Elifnkaya mertedamom detayl Betultk Beylikdüzü devlet Hastanesi’ne gidiyordum orda olmadığı için 20. Haftalarda doktor kendisi açmıştı.
Elifnkaya Melegm0523 perinatolojiye randevu düşürmek zaten çok zor ama benim gittiğim hastanedeki doktor kadındı.