hafsam_omerim Gulsumyaman bebeğim 52cm 3900 doğdu yenidoğanları max 1ay kullandık. Alırsan çoğunluk 3aydan büyük al
Gulsumyaman hafsam_omerim 1-3 ve 3-6 ay simdiden aldım 8 er adet falan onları yedekledim hep emin olamadığım için işte yenidogan az almıştım cok kullanamazsak diye simdide yine şüpheye düştüm ama kirlencdgini falan düşününce yine cok olmadan 5 6 takım yenidogan yapıp gerisini yine büyük alıcam artık 😊🌸
tbmstf FredericChopin bende 57 cm doğmuşum ve 4300 gr hastandekiler de oldukça şaşırmış tabi ama mümkün :)
Gulsumyaman Nurandson evet maşallah önden gidiyormuş benim 29+0 da 39 cm çıkmıştı sonra birden uzamış bizimki 🤭
Hulus HurremSultan değil aslında 3 aylıklar cok buyuk oluyor bebek iri bir bebek degilse gercekten 0-1 ihtiyaç haline geliyor biz arkadaşın bebeginde bunu yaşadık aslında bu tamamen çocuğa bağlı onun 0-1 ay 2 takımı vardi valla direk e bebeğe gittik yetmedi haliyle 😊
Gulsumyaman Hulus galiba genetikte baya etkili standart boy uzunluguna kilosuna görede olmuyo kemik yapısı vs. Baya fark ediyo gibi herkesin yorumuna bakarak böyle bi sonuc çıkıyor 😊
Gulsumyaman kizannesiyimm iyice kafam karıştı kilo faktörü de cok etkiliyo demek ki daha cok 1-3 ay bulundurmak daha iyi olucak gibi😂
kizannesiyimm Gulsumyaman Evet kilo etkili bayağı. Bir de kıyafetler tam olunca rahatsız oldu bizim kız, biraz bol olunca daha rahat etti. Ben de alt pijama az almışım, en kısa zamanda çıkıp alcam artık 😄
Gulsumyaman Ceylan2536 demek ki asıl doğumdan sonrası nasıl ilerlicek o önemli 😂 böyle düşünüp 1-3 ay daha fazla almıştım Allahtan 😊
Gulsumyaman Hanzadebebek evet sonrası nasılsın ilerlicek onuda bilmiyoruz bazi bebekler yavas yavas gelisiyo bazıları birden büyüyüp arada duraklıyomuw doktorda öyle söyledi onuda bilmiyoruz her ihtimale karşı 5 6 takım yenidogan yapıp gerisini 1-3 ay yapıcam artık duruma göre mecbur dogumdan sonra bakıcaz 😊
Gulsumyaman HurremSultan aslında evet 0-1 cok küçük oluyo ama 0-3 lerde cok az satılıyo genel olarak cogu marka 0-1 1-3 olarak satıyo o yüzden bu karışıklık oluyo hepsini 0-3 yapsalar bizde rahat etsek keske 😅
Gulsumyaman kizannesiyimm bende tam tersi hep alt almışım tecrübesizlik işte takım almamışım gidip simdi üst bakıyorum 😅
Ballisi533 FredericChopin fazlasıyla olabılıyor evet o ebenınde 30 yıllık hayatında gormemesıne cok sasırdım benı soyleyın kutfen olur mu ay belge flan atmak istedim suan 😅😬
FredericChopin Ayseeyuun Dediğiniz gibi genetik etkiliymiş demek ki. Ebe o kadar emin konuşunca… Şaşırdım valla.☺️ Yavrunuza da maşallah. 🧿
Hazasel Gulsumyaman 53 cm / 3.500 kilo doğdu ama sonra güzel kilo almaya başladı. 2 aylıktı 3-6 ları giydiriyordum 😶 kızım minyon 2800 doğarsa şükür 😂