Miss 21+2 de ayrıntılı için randevu almıştık ama içimde hep bi korku vardı çoğu anneler burda parlaklık anomali vs .şeyler paylaşmıştı okuyunca çok üzüldüm daha oncede 2düşüğüm olduğu için doktorum perintalog a gitmemi önerdi gittik veee hic tahmin etmediğim kadar eğlenceli güzel ve akici geçti değil yarım saat 2 saat kalabilirdim😍sac teline kadar her zerresini gördük ama bitek yüzünü tam gostermedi elleri parmakları ayakları allahım ne minik ne güzel kokusu nasıl kim bilir👼aşı mi da oldum bu arada tetenoz dun bisey yoktu ama hafif aciyor bugün olsunn ne önemi var bebeğim iyi olsun yeter biraz uzun yazdım çünkü ayrıntılı yaptıracak arkadaşlar korkmasın herzaman olumsuz olcak diye bisey yok allah hepimizin yardımcısı olsun 🙏
Figennn Miss Benimde haftaya var detaylı kısmetse, bende hep bi endişeliyim inşAllah bir sıkıntı cıkmaz Allah ın izni ile🙏🏼 Sağ salim gelsin bebişler aminn😍
Miss Figennn kalbini ferah tut bisey çıkmaz allahin izniyle onu görünce herşeyi unutuyosun zaten 3 hafta sonra açlık tokluk şekeri ne baktircaz troid falan herşeyin hayırlısı güzel sonuçlar alalım inşallah🙏