Seda54 ekinnefes bende de aynı sıkıntı var canım belim kopuyor resmen süpürüyorum biraz dinleniyorum sonra siliyorum sonra dinlene dinlene devam ediyorum canım yapmadığım zaman içime de dert ediyorum resmen 🤭😞
deletedmom734 ekinnefes aspirin kadar salonumu geçen hafta sonu mola vere vere tam 5 saatte temizledim 😁 5 dakika iş yaptıysam 20 dk uzandım dinlendim yoksa mümkünatı yok
Rasev ekinnefes yormussun kendini ondan canim endiselenme ben dun oylelydim bugun hep yorgun geziyorum 34+5 haftaligim
Calasun ekinnefes yavas yavas dinlenerek yap cok zor bir durum zaman gectikcede zorluyo yapmak zorundayizda, eskiden yaptigimiz gibi bir anda yapmaktan vazgecmemiz gerekiyor sanirim🤷♀️
Natali Kaç haftalıksınız? 8 haftalıkken hem de dublex olan evımı temizleme gafletinde bulunmuştum. Sonuç kanama geçirdim. Doktor yapma dedi temizlik. Bırakın dağınık kalsın ya da yardım alın değmez
Defnem_26 Aman 3 ay dikkat et ben sandalyede dolap tepelerine inip cikiyordum 8. haftada kanama oldu birak kalsin sukur simdi 36 haftalık olduk 😊
Suzitosuzi Bolca su iç ve ayaklarının altına yastık koy uzan. Geçen gün bana da oldu kanamam oldu doktor dinlen bolca yapma dedi
detetedmom404 Sırf korktuğun için bende doğru düzgün yapamıyorum eşim yardım ediyor kendim dinlene dinleme yarım yamalak yapmaya çalışıyorum içime sinmiyor ama napalım olduğu kadar
Bulut77 1 haftadır bütün evi temizliyordum taa ki dolapları silmek için sandalyeye çıkana kadar düştüm nasıl düştüğümü hatırlamıyorum geçici süreli hafıza kaybı yaşadım bebeğime bişey olucak diye çok korktum bırak yapma bence hiçbişey senden bebeğinden kıymetli değil heryerim morardı dudağım yarıldı yani öyle bi düşmüşüm ama çok şükür ki şimdi ikimizde iyiyiz ☺🙇♂️
ekinnefes 38 haftaliğım dogurdum doguracam dogumdan once bi genel temizlik yapayim dedim yaomaz olaydım her tarafım ağrıyor 😢😢
MerveBeyza ekinnefes ben öyle az temizlik yaptım mı dinlenmek için uzandım mı tutulup kalıyorum hareket dahi edemiyorum
ozgeya ekinnefes evet ben de 38.haftamda doktoru dinlemeyip doğum öncesi son kez temizlik yapayım dediğim günün akşamı doğurdum 😪