ikikizannesi__ yasemin9222 Ali acara gittiniz mi daha önce gitmediyseniz tavsiye ederim işinde bir numara
Sevdesh yasemin9222 seçil hoca var medovada çok tatlı bir doktor benim bir akrabam ona gitmişti tüp bebek için
yasemin9222 ikikizannesi__ yok gitmedim medova fuat demire gittim tedavi gördüm ama olmadı. Tüp bebek yaptırmam en doğrusu gibi kendimde pco var eşimde ileri hareketlilik ve morfolojide sıkıntı var
70_siradanbiri yasemin9222 merhaba karar verdiniz mi ben de bugün fuat beyle görüştüm tup bebek için.
yasemin9222 70_siradanbiri merhaba bugün ön görüşme yapacağım fuat beyle sizin nasıl geçti memnun kaldınız mı
70_siradanbiri yasemin9222 canım şimdi gördüm gittin mi görüşmek için biz beğendik doktoru çok sakın aklıma takılan herseyi sordum sabırla cevap verdi görüşme uzun da sürmüştü . Benim daha önce 3 kaybım olduğu için istersen 6 ay daha dene dedi ama onumuzdeki ay baslamayi düşünüyoruz. Fiyati konuşamadık cok gec muaye oldugum icin dun ,siz konuşabildiniz mi memnun kaldınız mi 🙏🙏
yasemin9222 70_siradanbiri konuştuk 16bin tl dediler 2 tane embriyo dondurma varmis içinde ilaçlar da 10 11 bin falan tutuyormuş adetin 2. Günü gel dedi başlayacağız Allah izin verirse ben bu sayfada pco hastalarının yumurta topladiktan sonra 2 ay rahim dinlendirildigini okudum ama bana öyle denedi beklemeyiz hemen transfer yapariz dedi ikiz istiyorum dedim tamam dedi heycanlandim ya şimdiden inslh olur 🙏
70_siradanbiri yasemin9222 hayırlı olsun canım inşallah olumlu sonuç alırız. Ben tutma ihtimali kac diye sorduğumda herkeste %40 ila %50 dır dedi %90 diyen yalan söyler dedi. Bir de ben genetik arastirmali istedim onda fiyat biraz daha artiyormus. Peki adetin 2. Günü gel demiş kan testi falan yapacak mi öncesinde bana adetin ilk günü gel dedi
yasemin9222 70_siradanbiri evet kan testide yapacak iğnelere başlayacağız bende hiç gebelik olmadi asilama yaptım tutmadı
yasemin9222 70_siradanbiri sevindim sizin adınıza da haberlesiriz tekrar inşallah güzel sonuçlar alırız 🙏
yasemin9222 70_siradanbiri merhaba canım ben bugun hastalandım yarın gidiyorum fuat hocaya sen naptın
yasemin9222 Sevdesh evet onuda cok duydum en başında fuat hocaya gidince onunla devam etmek istedim ama seçil hoca ile birlikte değerlendiriyorlarmış öyle söylemişti fuat hoca geçen görüşmemiz de
70_siradanbiri cnntylmz merhaba canım evet tedavi devam ediyor, bu ay da havuz islemi yapilacak bana medicana hastanesi ,doktorum necati ozcimen tavsiye ederim,sorularin varsa sor lutfen😊