Gulbeyazozgul Kızlar 34 +3 haftalık hamileyim artik sona yaklaşıyoruz dogum yapmış yada haftası benden önce olan anneler keşke yapsaydım dediklerniz neler biz yapalım 🫶🏻
bebekveannesiii Gulbeyazozgul 3 ay önce doğum yaptım keşke daha fazla fotoğraf çekinseydim😂 nolmalde hiç sevmem bu yüzden 1-2 tane var ondada karnım tam yok. Bol bol fotoğraf çekin🌺 sağlıkla kucağına al inşallah
eslemesila Gulbeyazozgul bende 34+4 teyim ama bence hamilelikten öncesi değil ama sonrası bol bol hareket edip yüz üstü uzanmak uyumak istiyorum artık bunaldım
EzgiCafer Gulbeyazozgul ben ilk oğlumda bol bol yürüyüş yaptım her akşam doğumum rahat oldu. Şimdi 30 haftalık hamileyim oğlumdan dolayı fazla yürüyüşe çıkamıyorum eşimde geç geliyor işten çıkamıyorum bakalım nasıl olacak
hilalhanim Gulbeyazozgul keşke daha fazla yeseydim az daha kilo alsaydım hayatımın en parlak dönemini geçirmiştim
Gulbeyazozgul eslemesila ben gecen hafta cok kötü oldum canım karnımda o kadar kasılmalarım vardı ki nefes alamıyordum yeter artık diye aglıyordum yine bu hafta biraz daha rahatım
Gulbeyazozgul EzgiCafer bende cok yürüyüş yaptım merdiven de inip çıkıyorum simdi ama kısmet canım inşallah kolay olur hepimizinki
eslemesila Gulbeyazozgul geçmiş olsun umarım daha iyi oluruz ve kolay bir doğum geçiririz valla günleri saymaktan gına geldi
Deletedmom547899 Keşke gece gündüz uyusaydım.Saatlerce dinlenip yataktan cıkmsaydim.8 günde belim fıtık oldu emzirmekten uykusuzluktan.ve daha yolun başındayım 😂😂😂benden tavsiye uyku uyku uyku
eslemesila Deletedmom547899 aslında doktorlar tarafından önerilen hamilelikte değil emzirirken bol bol uyumak. Çünkü uyku sütünüzü çoğaltır
Deletedmom547899 eslemesila malesef sarılık olan bebeğim var saat başı uyandırdığım için uykuya pek vakit kalmıyor verimli olmuyor en azından.ama dediğiniz doğru tabiki
Gulbeyazozgul eslemesila aslında öyle canım ama dogumdan sonra yeterince destek olmadıkları icin hersey bizim üzerimize kalıyor ve lohusa süreci kadınlr icin cok zor geçiyor keske esimiz ailemiz falan daha cok destek olsa o sürecte bizde bu kadar korkmasak
eslemesila Deletedmom547899 bol bol güneşe çıkarın bebeği özellikle ayakları güneş görsün daha çabuk atlatır sariligi geçmiş olsun
eslemesila Gulbeyazozgul kesinlikle haklısın cefa çok ama o yüzden cennet annelerin ayakları altındadır