Mervegc Hamilelikte kaç kilo aldınız? Özellikle ilk ayları merak ediyorum sonra illa ki alıncak. Biz 8 +5 iz ve ben 3 buçuk kilo almışım. Suan daha yeni olmasina göre cok gibi geldi bana? Sizce nasıl normal mi? Bir de karnim sanki cabuk cikti gibi şimdiden? Sizlerde durum nasıl?
Senanur567 Mervegc biz 4 aylık olduk 7 kilo almışım bile mide bulantısı fln olmayınca iştah çok oluyor
Trapezunta Mervegc ben şuan 8 aylık hamileyim ve sadece 5 kilo aldım. Özel hiçbir şey yapmadım. Hamburgerler kolalar da içiyorum. Hareketli bir hayatım da yok.
Eldgrn Mervegc kusma bulantı vb olmadı bende de 8.haftamda 3 kilo almıştım sonra sabit tutmaya çalıştim 15. Haftada 1 kilo daha aldım 17+2 yim şimdi sabit tutmaya çalışıyorum bende 4 kilo aldım toplamda sonradan daha çok alicagimiz için bide kilolu kaldım hamile ondan dikkat ediyorum bende tabi iştah yerinde ne kadar olursa
Ozlemiskndr Mervegc ben 10+3 1 kilo almışım ama iştahlı olduğum İçin dikkat ediyorum çünki bu haftalarda alınan kilo bebeğe faydası yok sana zararı var
Mervegc Senanur567 benim de öyle pek mide bulantim olmadi suana kadar. Istahim gecen haftalar daha acikti bu hafta azaldi biraz. Ama kilo almisim ve karnim şişti sanki
Mervegc Eldgrn aynı sayiliriz . Benim fazla kilom yok ama zor verebiliyorum o yuzden cok almak istemiyorum. Ben de dikkat etmeye calısıcam bundan sonra
Senanur567 Mervegc alınıyor yapacak bir şey yok bazılarının vücut yapısına bağlı almıyor bazıları alıyor
Yasolinnn Mervegc benimde ilk aylar nerdeyse kıyafetim olmayacak kadar karnım vardı ama bebek değil o gaz mı şişkinlik mi bilmiyorum. Ben ilk 4 ay mide bulantısı ve reflü sebebiyle sürekli ekmek ve patates yediğimden 7 kilo almıştm🤦🏻♀️
Mervegc Yasolinnn ya ekmek olayi bende de oldu 3 aydir normal de hic yemezdim ondan da kilo aldim galiba
Eczacianni Buraya hep az kilo alanlar yazıyor en iyisi ben kendimi yazayım. 34. Hftadayım 16 kilo aldım üstelik 1 aya yakındır dikkat ediyorum yoksa şimdiye 25 olmuştu😂 dikkat etmek lazım ben yapamadım ama insanın canı sıkılıyo herşeyi yemek istiyorum😂
Mervegc Eczacianni ben de şok oldum 5-6 kilolari görunce :) ben de kilo almaya cok müsaitim. Normalde dikkat ederdim cok hamilelikten itibaren saldim valla. Ama yok dedim böyle olmaz artik dikkat edicem.
Mervegc bebekveannesiii bebekveannesiii bence evet ben fazla aldim da siz de baya az almıssiniz ilkdefa bu kadar azi duydum
Derya_gumus Mervegc 6 aylik hamileyim 9 kilo aldim vallahi:)) dahada alirim hayatimda 70 kiloyu gormemistim onu gordum ama insallah dogumdan sonra gidicek bu kilolar
Mervegc Derya_gumus 6 aya iyi bence ya . Ben de hamilelik oncesi dikkat ederdim cok yememe falan spor da yapardim şuara edemedim 3 bucuk almışım hemen:) ama dikkat edicem artii yoksa cok fazla alirim
bebekveannesiii Mervegc ben 80le hamile kaldim doktorum 7.aya kadar hiç kilo almamam gerektiğini söyledi almadım da 😀 bide 4.aya kadar istifar ettim onunda faydası vardı bence😂
Oznurozdemir Mervegc hayır canım. Valla normalde buzdolabının yanından geçsem kilo alan biriydim ama hamile kalınca tam tersi alamadım bende çözemedim. Bünye meselesi demek ki
Mervegc bebekveannesiii 7. Aya kadar :) iyi almamıssimiz. Benim bulantim pek yok arada oluyor sadece o yüzden istah iyi:)
bebekveannesiii Mervegc Amaan hamilesin sen ye ki bebiş büyüsün tabi faydalı şeyler ye abur cubur değil mesela ben kilo kilo muz, ceviz, fındık,anetp fıstığı yerdim. Özellikle son ayda mutlaka ye hem bebeğin zeka gelişimine katkı sağlıyor hem de kilo aldırıyor
Mervegc psychologist mide bulantisi yasayanlar hep kilo vermis . Benim pek bulantim olmuyor . Peki sizce 8. Haftadan sonra baslayabilir mi bulantı?
Sevim2211 Mervegc benim 8 haftadan sonra başlamıştı başlarda yoktu 11-12. Haftada başladı toplam 5 kez istifra ettim